عمومی

به قطر خوش نیامد! – یسنا

با شروع بازی های جام جهانی 2022 و حضور مردمی از کشورها و ملیت های مختلف در کنار یکدیگر در قطر، معادل حمله رسانه ای پیش بینی شده علیه قطر و کشورهای مسلمان به فلسطین بازخورد داده شد. اگرچه کشورهای حامی اسرائیل در دهه‌های اخیر از طریق عادی‌سازی روابط با جهان عرب و با کمک رسانه‌ها، تمام تلاش خود را برای اثبات هویت مستقل خود انجام داده‌اند، اما به نظر می‌رسد که جستجوی ملت‌ها همچنان از آنها جداست. دولت ها و اسرائیلی ها هنوز در میان مردم کشورهای عربی منفور هستند.

یسنا پلاس: ایکونه و پس از از پدست 10 روز از جامی جانهی می‌وایین به راحتی بگویم که از متن کترین است و نمی‌توانم بشریت از حواشی یک کامه داشته باشم. بدون شكل ين دورة از جامه جانهي به دليع قطر بحث بحث مسلمان بحث علين مسلمان هوستان و عرب برنامج الفرس غليف; ता मेद्धा अज्ञान मर्डम जाहान है है है है

پیش از بازی‌ها هاواشی کیں نیز به دلیل همین دو مولفه بهیں در فارہ قطر این عربی بودن آین کیشور و مسلمان بودنش به وجود آمد. از روستون داعیه دار حقوب بشر تا سهیونست‌ها; همه و همه به دلم شانتاج مدینهای علیه قطر بودند. ता है के में सहीयुनस फ़؟

با شروع بازی های جام جهانی 2022 و حضور مردمی از کشورهای مختلف و با ملیت های مختلف در کنار هم در قطر، معادل این حمله رسانه ای علیه قطر و کشورهای مسلمان پیش بینی می شد. اگرچه کشورهای حامی اسرائیل در دهه‌های اخیر از طریق عادی‌سازی روابط با جهان عرب و با کمک رسانه‌ها، تمام تلاش خود را برای اثبات هویت مستقل خود انجام داده‌اند، اما به نظر می‌رسد که جستجوی ملت‌ها همچنان از آنها جداست. دولت ها و اسرائیلی ها هنوز در بین مردم کشورهای عربی منفور هستند.

مثال بارز ين سخن نيز پرخاش جوان العربايي نسبت به رابوتر رابوتر اسرايلي در ميان جميتي از تامشاغران العربادي است. وقتی یک خبرنگار اسرائیلی گزارشی از یک جام جم گزارش می دهد، تیم ملت عربستان گزارش می دهد که اسرائیل وجود ندارد. آنجا فقط فلسطین به اینجا کوش نیامدی! حتی اگر اینجا قطر هم بهد، باز هم کیشور ماست. فقط فلسطین وجود دارد.»

این تنها یکی از ابراز نفرت نسبت به اسرائیلی ها در 10 روز است. «دور هافمن» گزارشگر شبکه اسرائیلی «کان» نیز در گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه خود تعریف می‌کند: «روز نفرت آغاز شد و از همان صبح آغاز شد. وقتی ماشینی کرایه کردیم و راننده متوجه شد که ما اسرائیلی هستیم، موضوع را دوست نداشت و ما را به مکان نامعلومی رساند. راننده گفت حتی اگر از شما کرایه نگیرد از این کار خودداری می کند. کرا که شما برادارانم(فلستینی‌ها) را می‌کشید. این اولین داستان است. سپس به رستورانی در ساحل رسیدیم. از افراد حاضر در رستوران عکس گرفتیم. رستوران ساحب به سمت ما آمد و از ما عرض که اهل كاجا آديم؟ وقتی فهمیدم ما اسرائیلی هستیم موبایلم را از او گرفتم. سپس نگهبان زنگ خروج را به صدا درآورد. אז מנו חאוט ת הר קה אפקר אז רפוטראמ רא קיטרה קנמן רא کهیلی دلم می‌خاست که فوتول و جام جانهی کنم اما پیک آین هم بکی از مجاری حوزر ماست. احساس ضعف دارم. من انجاز دیر دور هوفمان بانمک من نیستم; بلا شرودن یسرایلی و شرودن یک کیشور دوشنم. اومیداورم در سلمال پیاین هیبدی. اما بد نیست بیفتد بیفتد و ما باید مراقب خودمان باشیم و مراقب باشیم.»

از ما متنفرند

إن تمام مجرای هوزر کوگرین ایسرایلین در قطر نیست. ایکی دیر از کردینان ایسریلی «ایلی وحانا» در پاگی توییتر کود فیلمی کرده است نشارت. در آن فيلم وحانا در يك سورهاء با يكتر بليس قطري درحال تيكردن مسير ستحد. پلیس قطری از وحانا می‌پرسد از کجا امدی؟ וחטי אינ אישראלים מערעלים מיגייד אז ישראלי ואשרים אסט; پیلیس قطر در به او می‌گوید «Don’t joke» برای همین نیز این بر وحانا را خود را پرتغالی می‌کند. پلیس قطر نیز به و می‌گوید: «اگر اهل یسرایل بودید، از حرک می‌استادم و شما را همینا می‌کردم».

אז אולין אישראישה בה אישראלים אשראלים; از سویی کند جوان لبانانی بود. یک خبرنگار اسرائیلی با زبان لبنانی صحبت می کند و با جوانان لبنانی صحبت می کند. جوانان لبنانی صحبت را قطع کردند و از فاصله چند متری تا خبرنگار اسرائیلی گفتند: چرا من را به اینجا نمی آوری؟ اسرائیل وجود ندارد. کاک فلیستنی است» an Israeli reporter به شیاه‌ای که به همین کل کل است. پاسخ این است: «شما من بگو فلسطین و من بگویم اسرائیل».

واکنش منفی تماشاگران حاضر در جاماهان قطر؛ ता जाई बुधे के जेडी जेडी आश्रायोट अहरुन्त” در روّری تطریپ می‌کند در ین روزین این تعمی شده‌اند ک تا که حد يدیعوت اهرونت” در روگری تطریپی می‌کند در ین روزین این تمبع شده‌اند ک تا که حد يدیعوت احرونت است. در این روگر وشید آمده است: «تنها پیش روی کیورویها و دولتها نیست ک یسرایل مرد نفرت است. اما نفرت از اسرائیل در جهان و بین مردم و خیابان ها نیز قابل مشاهده است. پس از ده روز عقام در دوهه، نمی توانم به شما بگویم در آنجا ب که کیزی روبرو شیدم منظور ما این نیست که حالمان خوب است. بلکه احساس می کنیم که با هم دوست نیستیم. من اینجا از شما استقبال نمی کنم»

همچنین در ادامه این گزارش آمده است فلسطینی ها، ایرانی ها، لبنانی ها، قطری ها، سوری ها، مغربی ها و اردنی ها با خبرنگاران اسرائیلی معاشرت می کنند و نفرت خود را از آنها ابراز می کنند.

ما مجبور نیستیم که اسرائیلی باشیم

در این گزارش به اتفاقات بعد از بازی با برزیل اشاره شد. ما pss эz бази رفтим تا эz shadi Barzili ха гыйным. هر بار که فلیستینه ها ستیدین بودند. دور ما پرکم‌های فلیستنی را به اهتزاز در می‌آورند. فریاد می‌کشیدند و موزاح ما می‌شدند در تمام این استوایی که دستیم; فليستني ها يا قطري ها ايستادند و از ما اختراع كردند تا ما را كلندن. وقتی وضعیت خطرناکی دیدیم و زنان ایرانی حدس زدند شاید ما اسرائیلی هستیم.

خبرنگاران این روزنامه در این گزارش گفتند که اکنون از میزان نفرت مردم در خیابان ها آگاه هستند و می دانند که مردم چقدر می خواهند اسرائیل را از روی زمین محو کنند.

پیش از آین نیز، هموطنان مان در دوهه در سکاک از فلیستنی و علیه یسرایل در کامک یک تیم مدیادی‌ای یسرایلی به شادی به شدت. جوانان ایرانی در مقابل تیم رسانه ای اسرائیل، شروع به سر دادن شعارهایی در حمایت از آرمان فلسطین کردند و از به رسمیت شناختن عادی سازی روابط با اسرائیل خودداری کردند.

إين جام جاهني; جامِ یتحدة كامي از درواء عليه يسرائل بود. کاپیتان تیم ملی قطر در اولین بازی خود؛ بازوبند کاپیتانی‌اش تمام توبر الفلستین بود هواداران تونسی نیز پرچم این کشور را در چند متری ورزشگاه به اهتزاز درآوردند و یکی از تماشاگران بازی کانادا و کرواسی نیز تی شرتی با تصویر شیرین ابوعقلی خبرنگار شبکه فلسطینی ال-فلسطین را برافراشت. جزیره همچنین یکی از هواداران تیم ملی ژاپن نیز پس از صحبت با خبرنگار اسرائیلی از دست دادن به این خبرنگار خودداری کرد.

به قطر خوش نیامد!

با وجود هجمه ها علیه قطر و علی اسلم پیش از بازی های جاهینی اما ورک تمام در مجره ها برکس به همای سویی که موروند این هجمه ها بود.

انتهای پیام/