همه چیز درباره رژیم غذایی سالم
غذای رژیمی سالم است، غذای رژیمی متفاوت است. رژیم های غذایی که حاوی میوه و سبزیجات کافی، پروتئین، لبنیات و با احتیاط غذاهای حاوی قند و چربی باشد، گنجانده شده است.
طبق گزارش ما، زمانيكه رحمة ريجيم دييتها سالم به ميان ميآيد، بايد بدانيم كه ترافيد، كليد رايال استفادي به آن است. این به معنای خوردن طیف وسیعی از مواد غذایی در اندازه های مناسب و مصرف مقدار مناسب غذا و نوشیدنی است که به شما کمک می کند به بدنی سالم برسید و آن را سالم نگه دارید، تعریف می شود. به این نکته توجه کنید که وقتی به دنبال پرخوری و اضافه وزن هستید، فقط غذا مقصر نیست، برخی از نوشیدنی ها نیز به اندازه غذا چاق کننده هستند.
برنامه غذایی شامل غذاهای نشاسته ای مانند سیب زمینی، برنج و ماکارونی و همچنین مقدار زیادی میوه و سبزیجات مختلف و همچنین برخی از مواد مغذی غنی از پروتئین مانند گوشت، ماهی و کمی لبنیات و همچنین مقدار کمی است. از چربی، نمک و شکر، تمام مواد مغذی البته در مصرف روغن باید به انواع مایعات محدود شود و در مصرف نمک و شکر حداقل مقدار ممکن برآورده می شود.
گروه ها و مواد غذایی یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می دهند
غذاهایی که روزانه مصرف می کنیم به پنج دسته تقسیم می شوند که باید از دسته اول غذاها را انتخاب کنیم.
– माद्वाग्ञेयी नाचहदार، मुद्वान नाान، ماخبر، مارو، عالي، زمين، وي. ता अन्जा के मीकुवादे अज ग्लाट के मेल منزور از غلات کامل غلات دوسیم سبوس خیشر است.
– میوه و سبزیجات.
– گوشت، ماهی، گوشت و غلات.
– شیر و لبنیات.
– غذاهای حاوی قند و چربی.
பெர்கு ாக்கு அட்டுக்குக்குக்குக்குக்கு பெர்கிய்க்குக்க்கு ، چربی ، شکر و نمک. اگرچه وجود چربی و قند برای تامین انرژی در بدن امری حیاتی است، اما برای تامین انرژی لازم نیست غذا و نوشیدنی بدون چربی و شکر مصرف شود. در رمضان به تعريف و انترفاء هر كادام از گروهها ميمدنسه
– دودی های نتشه های
این نوع از دیتیها باید یک سوم دیتین را که ما میخوریم، تصفیر دینند; پس دودیهای نتکهدار جزی مادای اساسی ریگم دییتی سالم ما سلم سيب زهمني يكي از جمعة اختبارهاست و مورني غنی از فيبر est. ता है। के मुजान के में में शुक पोस पोस सीब सीबरा बुके फैबर विटिमान आनान गानािद ، अमा ब तुका बहे पूरवी पूाबहे पूाबहे पू पू ब ब ब ब ब पू पू पू पू पू पू पू पू पू पू पू पू پوند बहे پوند बहे पू پوند बहे पू پوند बहे पू पू پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहे پوند बहेा ब बाब. همچنین توصیه می شود غلات کامل یا غلات کامل که زیر استاندارد هستند مصرف کنید. انواع فیبرهای این گروه نسبت به انواع سفید فیبر و ویتامین بیشتری دارند و برای سلامتی بسیار مناسب هستند.
– سبزیجات و سبزیجات
میوه ها و سبزیجات منابع ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی هستند. توصیه می شود افراد حداقل پنج میوه و سبزی در روز مصرف کنند. تحقیقات نشان می دهد افرادی که روزانه حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات می خورند، خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سکته مغزی و برخی از انواع سرطان کاهش می یابد.
خوردن پنج وعده میوه و سبزیجات آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست، یک سیب، یک موز، یک هلو یا یک میوه به همان اندازه. يك برش معلوم از هندوانه YA خربزه يك وعنه دير است. سه قاشق ديتاخور بيتهاز خرد شده YA يك پيش دستي بزيك كيدي يك وهمه دير از اين پنج واه را بر مي كند.
– گوشت، ماهی، گوشت و غلات
این نوع غذا سرشار از پروتئین است که برای رشد و ترمیم بدن ضروری است. همچنین این منابع غذایی برای سایر ویتامین ها و مواد معدنی مناسب هستند. کوشت موردنی غنی از فیتامینها و ماداد معدنی کون روی، فیتامنیهای کروپ ب و اهن است. سعی کنید از تکه های نازک و کم چرب گوشت قرمز و سفید استفاده کنید و همیشه گوشت را عالی بپزید.
ماهيح ييكي دير من منابع غني پروتين ميشد اوم شد ام سماليت سما ويتامين ou maatre minerale est. माहीहाय चरब मोरजरी गनी आज आसिदा चरब अमगा ज सारट سعی کنید حداقل دو وعده ماهی در هفته مصرف کنید.
تخم مرغ، تخم مرغ و غلات نیز به عنوان یکی از منابع پروتئین غنی در نظر گرفته می شوند. अजील अज्ञा प्रश्राष्ट अज फेबर आस्त. اما به دلیل چربی زیاد و مقداری نمک موجود در آن، سعی کنید در مصرف تخم مرغ تعدیل کنید و به خصوص از انواع بدون نمک استفاده کنید.
– شیر و لبنیات
شیر و سایر محصولات لبنی مانند ماست و پنیر یکی دیگر از منابع پروتئین و کلسیم خوب است. برای حفظ سلامت خود سعی کنید از شیر و لبنیات کم چرب و حتی بدون چربی استفاده کنید.
– چربی و شکر
لطفا در استفاده از این گروه مراقب باشید.
در شكر عرض المزيد است چربی و قند دو منبع انرژی برای بدن هستند، اما وقتی بیش از حد از آنها استفاده کنیم، انرژی بیشتری از نیاز خود جذب می کنیم و در نتیجه چاق می شویم. چاقی می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی، سکته مغزی و انواع خاصی از سرطان را افزایش دهد.
نکته دیگر در مورد غذای این گروه این است که این غذا حاوی مواد مغذی روزانه (ویتامین ها و املاح معدنی) است و فقط انرژی در اختیار بدن قرار می گیرد.
چربی های دو نوع چربی مانند روغن های جامد و نیمه جامد اشباع می شوند و چربی ها مانند روغن های مایع اشباع نمی شوند. திப்பியி பாட்ட்டு ஶாட்ட்டி ப்ப்பியியியி சு சு ، பெர்ரை ، سوسیس ، کرم ، کیک ، بیسکویت و شiiriیnی yaفt meیشnd. این نوع چربی میتواند باعث افزایش کلسترول خون و در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی شود، اما چربیهای غیراشباع چربیهایی هستند که میتوانند کلسترول خون و اسیدهای چرب را کاهش دهند که برای حفظ سلامت بدن به تامین آنها نیاز داریم. ماهی های چرب، تخم مرغ و غلات، آووکادو، روغن زیتون و روغن نباتی منابع این نوع چربی هستند.
با توجه به اطلاعیه دانشکده تغذیه و رژیم غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران جهت حفظ سلامت تا زمانی که بتوانید میزان چربی اشباع شده را کاهش دهید و در عوض از مقدار مناسب چربی اشباع استفاده کنید.
شکر به طور کلی به شکل طبیعی خود در غذا وجود دارد و البته برای کاهش مصرف این نوع شکر کافی نیست، بلکه باید میزان غذا و نوشیدنی هایی که با شکر تهیه می شود را اندازه بگیرید، مانند نوشابه، کیک، biscuits, shapes, ice cream, jams and … نیز تعریف دائه و کنترین کیند.
انتهای پیام