وقتی «فرهاد مهراد» دیگر نمیخاشت فارسی بخواند!

«با سائی بیصدا، مسل یه کوه بلند، مسل یه خوب کوتاه، یه مرد بود، یه مرد…»
Esnaplas ـ سهیلا سدیدگی: در نهم شهریور 20 سال پیش، دقیقاً ساعت 1 بامداد، فرهاد مهراد در بیمارستان لیل پاریس برای همیشه در جهان جهان چشمانش را بست و صدایش غمگین بود و در 59 سالگی به خاک سپرده شد. پیر. آرمید.
Ама чера Farhad mehrad mehom ist в чера пс аз 20 سال هنوز هم در مورد о сохать микними в миновисим؟
باید انگلیسی آمیکی کرد ت پید به تفرین به درکشتی از سبوک خواندن و دست پیدا کرد. و علاوه بر آن در انتخاب اشعار خوش ذوق است، در انتخاب موسیقی مناسب با حال و هوای صدایش بسیار دقیق و مدبرانه عمل می کند.
و ترانههای را به روش بازخوانی و به زبانهای بازکانی به زبان فارسی میکنند. حتی وقتی به زبانهای دیگر مثل انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، ارمنی و… میخواندم و وقتی به فارسی میخواندم، روش خاص خود را در برخورد با کلمات داشتم. او گفت: من همیشه اصرار دارم که آهنگی را به زبان دیگری بخوانم، اولاً ترجمه آن را می دانم و اگر برخی از کلمات برایم ناآشنا باشد، با مراجعه به فرهنگ لغات معنای آنها را می فهمم و ثانیاً وقتی که من بسیار حساس هستم. بخوان را به فارسی که زبان مدریام میخوانم، به کانای که دوست دارم ترانه من تنا با غوشکردن ترانه آن را میخواند و به کینای که دوست درام ترانه آن را میدهد و به کینای که دوست دارم درام که میآیم»
آیا یکی از آثار معروف فرهاد مهراد «مرد تنها» است که با وجود گذشت سال ها از انتشارش، هنوز هم قطعه ای پرمخاطب و در ذهن مردم است؟
«مرد تانها» چطور درستش کردی؟
سال 1348 که فیلم رضا موتوری ساخته شد، همزمان با دوره اکران فیلم های فارسی در سینمای ایران بود. این سینما ویژگی ها و عناصر خاصی داشت که به آن شهرت داشت. در عرصه موسیقی، استفاده از نوعی موسیقی و روحیه عامه پسند که با لب خوانی و رقص در فیلم همراه بود که گاه با حضور رقصندگان در کاباره همراه بود، از ویژگی های فیلم های فارسی بود. کیمیایی در به آئین ساعلة که که که که که که که که که که که که که ک
«اوستی فیلمبردی. وقت اسفند (اسفندیار منفردزادة) گفت: كسی این ترانه را میخواند؟ ی کد کداسانت بازیگ هرکس ای ت intr ه yerse ™ و ق ق گف گف horped ، ، باances আন্তে ত্র সিনিন্ম ফ্র্গ ম্ম চন্না
مسعود کیمیایی و اسفندیار از کودکی با دوستان و همکارانشان جدا می شدند و این موضوع درک آنها را آسان می کرد. بدین ترتیب ایده اولیه این رویه در سینمای اواخر دهه 40 با راهنمایی کارگردان و آهنگساز شکل گرفت. पुसाई पाय अरधान हमफकर अधिन भिन परेजेट बाज श शुद व शार गनबरी बह तरानेसरा बह जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ जोड़ باد که ترانه بروشتی شد آین سکلمتره بود که چه کسی آن را بخواند؟ در مورد خوانندگانی که برای خواندن این آهنگ نامزد شده اند، روایات مختلفی وجود دارد. گفته می شود برای خواندن این آهنگ عماد رام پیشنهاد می شود اما مسعود کیمیا با آن مخالف است.
کیمیایی بود، یک یدی تسهیه و یک ترانه متفاوت، سائی تشهیای را هم تالب میکرد. کهیلی زود نها کیمیایی و مونفردزاده به سوی فرهاد مهراد معطوف شد
فرحاد پیش از کانستون ترانه «مرد تنها» تحمیل ناموفقی در کانستون ترانههای فارسی آهنگ آگه یه جو شانس داسدیم به فارسی ترجمه شد و آهنگ اصلی فیلم هم توسط فارسی ترجمه شد. فرهاد که تا پیش از ترانه فارسی نخوانده بود از روسله کار صلیت ها نهد; بنابراین این آهنگ هرگز با فیلم پخش نشد. به جائی فرهاد، ترانه فیلم با سائی یک روسی کنتر شد हर चांद के बेडाहा फरहाद ोयरोय परगा 34 दोर दर परजाफा बह फरोषी िफत
شرت فرحاد برای ترانه «مرد تناه»
به گورت اسفندیار منفردزادا فرهاد کسم کورد بود که دیگر ترانه فارسی نکوند کو کے کے کے و بری کے کے یک ترانه فارسی گفتوگو با فرهاد بر سر ين ترانه تول كشيد و ب با عرض المورفلدزادا، فرهاد در تماد كرد با يك شرت اين ترانه را بخواند. آن فرد قول داد این آهنگ را به شرط رضایت فرهاد از نتیجه کار روی فیلم بگذارد و در غیر این صورت آهنگ ضبط شده پاک شود.
ضبط استودیو مرد تنها با صدای فرهاد در استودیو طنین تهران ضبط شد. آهنگ ترانه از پیش نهدین بود و همزمان با کستنه فرهاد، نوازنده ها در استودیو می اختند. بعد از ضبط، تکنواز از فرهاد میخواهد کمی صبر کند تا نسخهای از اثر را دریافت کند و به او بدهد تا گوش کند، اما فرهاد از نتیجه کار راضی است و به همین دلیل میپذیرد که از آهنگ در فیلم استفاده شود. .
گویند ترانه «مرد تنه» از بودین ترانه ترانه هم ترانهساز بود. چون این اولین شعر بدون پشتیبان یا سرعتی است که به آهنگ تبدیل شده است. پیش از سیکنت ترانه، انگه تسوری تورانه سکه بود و قنبری بر روی موسیقی و ترانه را نوشید. او یک شب تا صبح در بالاخانه شرکت سنیمعی پایم بر روی ترانه کار کرد و سبح کرد که کیمیایی و علی عباسی (تهیهقدرین فیلم) را شیندیند آن را ترانه را شیندیند و ترانه کرد.
آهنگ تنهایی همزمان با اکران فیلم در صفحات موسیقی روانه بازار شد و با سرعت همگانی شد. موسیقی فیلم رضا موتوری که «Мерд танха» بخشی از آن بود، برنده جایزه بهترین موسیقی فیلم در پنجاهمین سال سیزدهمین دوره جشنواره فیلم شد.
چرا «مرد تانها» مبوب اینست؟
در ترانه «مرد تناه» احساس تنهایی و غم را با تمام وجود احساس می کنیم و این از ویژگی های مهم کار فرهاد مهراد است که کلام را با احساس بیان می کند و این همان سبکی است که فرهاد سلف است. از.
انتهای پیام