اجتماعی

چه کسانی باید در خوردن ترشی یا شور احتیاط کنند؟

مصرف ترش یا سر و صدا بستگی به وضعیت سلامتی فرد یا وجود بیماری در فرد دارد.

طبق گزارش ما، با فرا راشین فوسل سرد سال، سوال این است که آیا ترشی و شور بکوریم یا خیر؟. پاسخ به این سوال به وضعیت بدن شما بستگی دارد. به عنوان مثال افرادی که بیماری هایی مانند زخم معده، ریفلاکس، بیماری های کلیوی یا قلبی و فشار خون بالا دارند بهتر است از غذاهای ترش و شور به میزان کمتری استفاده کنند اما سایر افرادی که بیماری خاصی ندارند می توانند از این غذا استفاده کنند. در اعتدال كم استفاه كند.

باید تویه کرد که نه تنها در عدر ترشی بیک در مدر هر نوچ مده دیگر دیر، زیاده روی در کامه است.

ترشی و نمک حاوی فیبر و باکتری های مفیدی به نام پروبیوتیک هستند که به سلامت و عملکرد دستگاه گوارش و روده ها کمک می کنند.

تنها دو نکته مهم در زمینه مصرف تارتار وجود دارد. அக்கை திர் பார் பெர்பார் வார் யார்ப்ப்பிப்பிப்ப்ப்பியிப்பிப்ப்பிப்பியியிசியியாச்சு ،

بر اساس اعلام دفتر وزارت بهداشت، ترشی و نمک را نیز در ظرف کوچکی آماده کرده و پس از باز کردن درب آن در یخچال نگهداری می کنیم تا از پارگی فنجان جلوگیری شود. कपक मुल यक गेटी स के के ेंजी‌ह आन दर टें तरशी बुदे व कुबे देखें निस और नुदारा शुद

انتهای پیام