روایت اتفاقات ورزش بادبانی از برکناری دبیر سابق فدراسیون تا کلاسهای پرحاشیه در انزلی
فرزانه هاخانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا در مورد رشته بادبانی و مسائل این رشته صحبت های زیر را انجام داده است:
آنا:از چه زمانی در رشتههای بادبانی فعالیت داری؟
از سال ۹۹ فعالیت خودم را در رشته کایت بردینگ در بوشهر شروع و در شهریور ۱۴۰۱ مدرسه بادبانی بتیل بوشهر را تاسیس کردم. در حال حاضر این مدرسه ۲ مربی بین المللی با مدرک از فدراسیون جهانی و ۷ مربی با مدرک بین المللی از آسیا در رشتههای مختلف و بیش از ۶۰ ورزشکار در استان بوشهر فعالیت دارد. استان بوشهر به خاطر ۹۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و شرایط مناسب باد (بیش از ۳۰۰ روز در سال) بهترین نقطه ایران برای توسعه این ورزش جذاب است.
آنا: برای انجام این ورزش به چه تجهیزاتی نیاز است و چگونه آن را فراهم میکنی؟
تجهیزات ورزشهای بادبانی به دلیل گرانی در رشتههای کایت بردینگ و وینسرف شخصی است ولی ما در باشگاه برای نفراتی که استعدادیابی می شوند و مشکل مالی دارند با تجهیزات خودمان آموزش می دهیم.در کلاس قایقهای بادبانی فدراسیون تعداد اندکی تجهیزات به هیئت بادبانی استان تحویل داده است که از آن استفاده می کنیم.
آنا: حمایت هیئت بادبانی استان بوشهر چگونه است؟
رئیس هیئت بادبانی استان بوشهر مهران راویان است با وجود اینکه مدت زیادی نیست که در این پست مشغول به فعالیت است، اما حمایت خود را از بانوان دریغ نکرده و تلاش کرده با وجود مشکلات مالی فراوان شرایط را بهبود بخشد. هماهنگی وی با فدراسیون نقطه قوت است که قطعا در ادامه امید به بهبود بیشتر هم داریم.
آنا: چه تعداد از نفرات بوشهر و باشگاه شما در مسابقات برون مرزی شرکت کرده و مقام آور بوده اند؟
سالها ورزش بادبانی به عنوان کمیتهای در زیر مجموعه فدراسیون قایقرانی بوده و کلا محو بود، با مستقل شدن این فدراسیون دوباره انگیزهای برای ورزشکاران علاقهمند بادبانی به وجود آمد.استان بوشهر را می توان پیشرو در ورزش قهرمانی بادبانی دانست و بعد از ۱۲ سال در بهمن ماه امسال، در مسابقات بین المللی قطر دو مدال نقره در رشته قایق هوبی کت ۱۶ توسط (اقایان قادر و نادر درویشی) به دست آمد. امیدوارم با حمایتهای فدراسیون شاهد حضور ورزشکاران در رقابتهای آسیایی و جهانی و حتی المپیک باشیم. بادبانی ۱۰ رشته المپیکی و ۱۴ رشته مسابقات آسیایی دارد که ورزشکاران ایران میتوانند در آن بدرخشند.
آنا: در خصوص فعالیت بانوان در رشته بادبانی بیشتر توضیح بده؟
تا قبل از مستقل شدن فدراسیون بادبانی فقط ۳ خانم در استان بوشهر فعالیت داشتیم ولی در حال حاضر با برنامههایی که برای آموزش و جایگاهی که در ساحل برای خانمها اختصاص دادیم (رختکن و حمام) حدود ۱۵ نفر افزایش داشتیم و روز به روز به تعدادشان افزوده می شود.
آنا: مدارک مربیگری رسمی و بین المللی داری؟
بله فدراسیون بادبانی ۲ دوره تحت عنوان افسر مسابقه ملی NRO و مربیگری تکنیکال سطح ۱ ASAF را برگزار کرد که بنده و چند تن از مربیان باشگاه بتیل در آن شرکت کردیم.
آنا: هزینه این دورهها را چه کسی پرداخت کرد؟
در هر دو دوره مبلغی از ما شرکت کنندگان به عنوان هزینه ثبت نام گرفته شد. در دورهی NRO منطقه آزاد کیش هزینه به حساب هیئت بادبانی کیش واریز کردیم و همه هزینههای ایاب و ذهاب و غذا بر عهده خودمان بود و فقط اسکان به ما دادند. در دوره مربیگری منطقه آزاد انزلی هم با اینکه تمام هزینههای حضور مربی بین المللی، حق التدریس و ایاب و ذهاب و حتی سانس فوق العاده را فدراسیون پرداخت کرده بود هیئت منطقه آزاد انزلی هزینه بسیار زیادی را از ما گرفتند و به عنوان میزبان هیچ خدماتی به ورزشکاران ندادند و هزینههای اسکان، ایاب و دهاب و غذا بر عهدهی خود ورزشکار بود که مورد اعتراض شرکت کنندگان بود.
آنا: موضوع سانس فوق العاده چیست.اینقدر تعداد شرکت کنندگان زیاد بود که باید سانس فوق العاده برگزار میشد؟
خیر تعداد شرکت کنندگان حتی به حد نصاب هم نرسیده بود و برای ۳ نفر دیگر جا داشت. چون جا برای خودیها رزرو شده بود که قرار بود در جلسه شرکت نکنند ولی مدرک دریافت کنند. لیست دوره گواه این موضوع است. البته با حضور نماینده فدراسیون برنامه دوستان به هم خورد و نفرات غایب مجبور شدند با دو روز غیبت در روز سوم در کلاس حاضر شوند. مربی دوره تا روز چهارم هرچه اصرار میکرد لیست حضور و غیاب را به او نمیدادند که با مداخله فدراسیون لیست به مربی داده شد و غایبین مشخص شدند.
آنا: نمیتوانید موضوع را بیشتر باز کنید؟
خیر. چون این موضوع از طریق کمیته انضباطی فدراسیون پیگیری میشود و جای طرح آن در اینجا نیست. ما شکایت خود را به وزارت ورزش میبریم و پیگیری میکنیم.
آنا:فدراسیون در این خصوص مقصر است؟
خیر. اگر فدراسیون و نماینده آن نبود که دوره در همان روز اول توسط فدراسیون آسیایی لغو شده بود و مذاکره فدراسیون با مربی و فدراسیون آسیایی موجب شد موضوع ختم به خیر شود. فدراسیون آبروی ایران را حفظ کرد و با برگزاری کلاس فوق العاده باعث شده حق ما که از بوشهر آمده بودیم ضایع نشود. مربی آسیایی از این همه عدم همکاری و حواشی که دبیر سابق برای این ورزش ایجاد کرده بود متاسف بود و می گفت اولین بار است که بعد ۵۰ سال یک نفر جلوی حضور یک فراگیر را به دوره آموزشی میگیرد. خوشبختانه دبیر درست روز قبل از دوره برکنار شد وگرنه برخی از افراد نمیتوانستند مدرک بگیرند. او شرط عجیبی برای برخی شرکت کنندگان گذاشته بود. قرار بود برخی تمام هزینه دوره را بدهند و در کلاس حاضر شوند ولی مدرک نگیرند. فدراسیون، اما گفت که برای همه شرکت کنندگان مدرک صادر میکند و برای نفرات باز مانده از دوره نیز مجدداً دوره برگزار میکند تا حق کسی ضایع نشود. نکته دیگر اینکه این دوره اصلا دوره عملی نبود و فقط تئوری بود. او شرایط عجیب و غریبی برای شرکت در این دوره گذاشت و با وجود اینکه دوره اصلا عملی نبود و پای ما هم به حتی به آب نخورد کلی هزینه بابت آوردن قایق و … به فراگیران تحمیل کرد.
آنا: همکاری فدراسیون بادبانی با شما برای تامین تجهیزات مورد نیاز چگونه بوده است؟
تا پیش از اعمال تغییرات در تیم اجرایی فدراسیون توسط سرپرست محترم فدراسیون قایقهای فدراسیون در انبار فدراسیون قایقرانی انزلی در شرایط نا مناسبی انبار شده بود و علیرغم پیگیریهای مکرر ما در یکسال گذشته هیچگونه اقدامی از دبیرکل پیشین فدراسیون برای خروج قایقها از انبار و تحویل به هیاتها انجام نشد اما خوشبختانه با انتصاب دبیرکل جدید و اعضای جدید کمیتهها تمامی قایقها در کمتر از یک ماه خارج و تحویل هیاتها گردید. هم اکنون هم تیم جدید در حال تدارک مقدمات برای خرید قایقهای جدید و مربی برای کلاسهای جدید هستند.
آنا: این که گفته میشود قایقهایی با ارزش میلیاردی در انبار بوده است و تحویل هیاتها نمیشده است چقدر صحت دارد؟
اینکه تجهیزات بادبانی در دسته گرانترین تجهیزات ورزشی هستند یک حقیقت انکار ناشدنی است و تامین آنها به ویژه قایقها برای یک فرد عادی بسیار سخت بوده و گران تمام میشود. بنده از اینکه چه تعداد قایق با چه کیفیتی در انبار انزلی موجود بوده بی خبرم، اما می دانم با توجه به مدت زمان خواب بسیار طولانی این تجهیزات در شرایط نامساعد بسیاری از قطعات فرسوده و بلااستفاده هستند. قایقهایی هم که به هیئت بادبانی استان بوشهر تحویل شده اند نیز دارای نقص جدی است که فدراسیون در حال تامین قطعات برای آنهاست.
آنا: در حال حاضر وضعیت همکاری فدراسیون با هیئت بادبانی استان بوشهر چگونه است؟
همکاری فدراسیون از آنلاین ماه ۱۴۰۲ با هیئتهای استانی به صورت چشمگیری بهبود داشته است. فدراسیون هرآنچه به عنوان تجهیزات داشت در اختیار هیئتها قرارداد و هم اکنون نیز در حال لیست برداری از کسری قطعات برای تامین آنهاست.
آنا: از آنلاین ماه ۱۴۰۲ این همکاری شکل گرفته است؟ تا پیش از آن چه مشکلاتی مانع از این ارتباط بود؟
در واقع میتوان گفت که تا پیش از آنلاین ماه ۱۴۰۲ باشگاهها با هیئتها و هیئتها با فدراسیون ارتباط یکپارچهای نداشتند. از دیگر موانع بلاتکلیفی بود که ورزشکاران در مقر فدراسیون داشتند. کیش میگفت مقر کیش است، اما هیچ خدماتی به ورزشکاران نمیداد. دفتر مقر در کیش وجود خارجی نداشت و دبیر فدراسیون که در کیش بود نیز خودش در رشته کایت برد فعال بود و باشگاه داری میکرد و به نوعی کیش مقر فدراسیون را به یدک میکشید.
آنا: از نظر شما مقر فدراسیون در کیش یا تهران باشد آیا در فعالیتهای شما تاثیر گذار است؟
تاجایی که بنده اطلاع دارم مقر اصلی کلیه فدراسیونهای ورزشی در تهران است و از آنجا هیئتهای استانی را هدایت میکند. به هر حال دبیرکل و اعضای هیئت رئیسه باید مرتباً در همایشها و نشستهای کمیته ملی المپیک، جلسات فرهنگی و ورزشی ادارات کل، جلسات وزارت ورزش و جوانان، شورای برون مرزی، جلسات با سرمایه گذاران، نشستهای خبری، جلسه با ارگانها و شرکتها شرکت نمایند و قطعاً منطقی نیست که مقر فدراسیون در کیش باشد. الان هزینه یک بلیت رفت و برگشت برای هر نفر به کیش به همراه هزینه یک شب اقامت بیش از ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ (پنج میلیون تومان) در میآید. چرا باید مرکز را در جایی قرار داد که نه ورزشکار، نه سرمایه گذار و نه حتی هیئت رئیسه قادر به حضور در آن نیستند. کیش یک جزیره تفریحی بسیار گران است و هزینه هتل و خورد و خوراک بسیار سنگین است. این ورزش به اندازه کافی گران است و نباید با این اقدام آن را گرانتر نیز کرد. اگر بنا به این بود مقر در کنار ساحل و منطقه آزاد باشد بوشهر و بندرعباس نیز در کنار ساحل هستند و بهرهمند از باد خوب و ساحل خوب. چرا اینها مقر فدراسیون نباشند. حتی قشم که منطقه آزاد است یا بوشهر که بهترین باد را در ایران دارد و برای این ورزش هم ارزش قایل است میتواند مقر فدراسیون باشد.
آنا: آیا کیش امکاناتی را به عنوان ورزشکار و باشگاه دار در اختیار شما قرار داد؟
خیر. حداقل بنده که نه دیده ام و نه شنیده ام. تاکنون یک دوره آموزشی رایگان با غذا یا اسکان رایگان برای هیچ ورزشکاری گذاشته نشده است. هر دورهای هم که گذاشته شده است را خود ورزشکاران هزینه اش را پرداخت کرده اند و هزینه اسکان و غذا هم با خودشان بوده. آقای حمید شمالی دورههایی را با استفاده از نام فدراسیون میگذاشت و هزینههای آن را هم تمام و کمال دریافت میکرد. حتی دورهای را تحت عنوان دوره توجیهی مربیگری کایت بردینگ برگزار کرد که بعد از یک سال مدرکش را هم تحویل ما ندادند. از باشگاه ما ۴ نفر شرکت کردند و حتی آزمون را هم دادند، اما او نه جواب ما را داد نه مدارک ما را. او مدارک فدراسیون را به صورت انحصاری در دست خود گرفته بود و به صورت گزینشی افراد را در دوره شرکت می داد و مدرکشان را صادر میکرد و به صورت کلی مقاومت عجیبی در مقابل صدور مدرک برای کسانی خارج از دایره دوستان خود داشت.
اگر کیش می خواست کاری برای ورزش بادبانی بکند در یک سال و اندی که کیش بدون هیچ بحث و جدلی در اختیارشان بود انجام میدادند. دریغ از یک رویداد و مسابقه ورزشی.بنده حتی اطلاع دارم سرپرست هیئت بادبانی کیش حاضر نشدند به یکی از مربیان و پیشکسوتان ویندسرفینگ که برای توسعه و معرفی این ورزش و برگزاری رویداد به کیش رفته بود اسکان و جای نگهداری تجهیزات بدهد. الان هم که به نظر میرسد به صورت علنی مقابل فدراسیون ایستاده است. منطقه آزاد کیش باید بدون هرگونه جانب داری در جهت توسعه ورزش در این منطقه گام بردارد و هیئت بادبانی منطقه آزاد را به دلیل کارشکنیها و عدم حمایت از این ورزش بازخواست کند. وظیفه تمامی ارگانها حمایت از ورزش، اخلاق پهلوانی و قهرمانی است. چیزی که از کیش شاهد آن نیستیم.
کیش ورزش بادبانی را فقط به عنوان یک برند و اعتبار برای توسعه ورزشهای آبی تفریحی میخواهد قصدی برای توسعه این ورزش ندارد. تا الان هم دیده ایم که تمامی تمرکزش بر روی جذب توریست و ورزشهای آبی – تفریحی است و بادبانی را صرفاً برای زیباتر شدن فضای کیش برای جذب گردش گرد میخواهد. کیش صرفاً این ورزش را برای منطقه آزاد کیش و منطقه آزاد انزلی میخواهد. از نظر بنده کیش قصدش استفاده از تجهیزات فدراسیون بادبانی برای کسب درآمد است وگرنه اگر کسی به دنبال توسعه ورزش باشد خودش سرمایه گذاری میکند، قایق میخرد و ورزشکار پرورش میدهد و منتظر این نمیماند که مقر حتما در کیش باشد.
مگر مقر فدراسیون در بوشهر است که ورزشکار بین المللی پرورش میدهد؟ کیش میتواند با حمایت فدراسیون به قطب بادبانی تبدیل شود و برای این کار هم نیاز به این ندارد که مقر در کیش باشد. از نظر بنده جمله مقر باید در کیش باشد به معنی این است که مقر رئیس فدراسیون که آقایان شمالی یا رومنده برای آن برنامه ریزی کرده اند، است.
بنده مطلع هستم که دبیر سابق با فریب فدراسیون و رایزنی یک فرد غیر ورزشی را به عنوان رئیس هیئت بادبانی گیلان منصوب کرده اند. شخصی که کسب و کارش در کیش است و به صورت صوری یک اتاق به او در منطقه آزاد انزلی داده اند و او حتی یک ساعت هم در محل حضور ندارد. افراد زیادی مراجعه کرده و او را اصلاً ندیدند.
به هر حال هدف این افراد قطعاً خیر و صلاح ورزشکاران و توسعه بادبانی نیست و صرفاً به جنبه تجاری آن میاندیشند. موضوعی که فدراسیون بادبانی و تیم فعلی ثابت کرده اند به دنبال آن نیستند و هدفشان خوشحالی و پیشرفت ورزشکار است. البته به نظر میرسد که برنامههای این دوستان با تغییر در تیم اجرایی فدراسیون بهم ریخته باشد که به جای کارهای ورزشی هر روز در جراید مصاحبه میکنند و اینگونه به فدراسیون حمله میکنند. جالب اینجاست که با وجود بودجه محدود فدراسیون، بیشترین حمایت مالی از همین کیش انجام شده است که الان در مقابل فدراسیون ایستاده است.
همچنین بعد از این همه کار شکنی و تخریب و کاهش محبوبیت شخص اقای رومنده و شمالی در میان ورزشکارن آنها برای دلجویی و دادن وعدههای واهی با ورزشکاران جلسه گذاشته اند که مقابل فدراسیون بایستند. این گروه فقط ۲ راه را میبینند. یا فدراسیون منحل شود یا دست آنها باشد ولی راه سوم که پیشرفت فدراسیون بادبانی فعلی است را نبینند.
آنا: گفته میشود که دوره افسر مسابقه ملی با حمایت منطقه آزاد کیش برگزار شد؟
کدام حمایت؟ هزینه دوره از خود ورزشکاران گرفته شده و مدرک آن هم هر چقدر پیگیری کردیم نتوانستیم از آقای شمالی بگیریم. او حتی حاضر نشد که لیست افراد شرکت کننده در دوره را به دبیر جدید بدهد تا مدارک صادر شود. اگر این حمایت است پس حمایت نکردن چیست؟
آنا: از دبیر پیشین صحبت به میان آمد. برکناری او حاشیههای زیادی به همراه داشت.
اگر نتوان گفت بهترین اقدام حداقل یکی از بهترین کارهایی که فدراسیون در ماههای اخیر انجام داد برکناری دبیر سابق بود. او نه تنها با ورزشکاران تعامل نداشت بلکه ورزش بادبانی را مونوپول کرده و در انحصار خود در آورده بود. به جز دایره دوستان خود که کمتر از انگشتان یک دست هستند او هیچ رابطه خوبی را با ورزشکاران و هیئتهای استانی نداشته و در طول تصدی این سمت کوچکتری گامی برای توسعه این ورزش بر نداشت. شاید بد نباشد سری به پستهای منطقه آزاد کیش و کامنتهای نفرات در خصوص او بزنید.
او فقط یک بار آن هم بعد از شرکت در یک جلسه در تهران بلیت گرفته و در بوشهر با ما جلسه داشت. ما حتی جمع شده بودیم و در حال تهیه امضاء برای برکناریش بودیم که فدراسیون او را پیش از این برکنار کرد. ضمناً او اکثر هیئتها را به عمد ترغیب به عدم همکاری با فدراسیون میکرد و از نظر بنده هدفش تضعیف فدراسیون و سرپرست آن برای به دست آوردن پست ریاست فدراسیون با همکاری هیئت منطقه آزاد کیش بود. غیر این بود این همه کارشکنی برای چه بود. قطعاً تغییر تیم و برکناری برخی افراد به مذاق برخی دیگر خوش نیامده و برنامههای آنها را خراب کرده که اینگونه به فدراسیون حمله میکنند.
آنا: برنامه ات برای این رشته در آینده چیست و دورنمای این فدراسیون را چگونه میبینی؟
در حال حاضر و روی کار آمدن تیم جدید بنده بسیار خوش بین هستم. فدراسیون چهار ماه است که با برنامه پیش میرود. بیانیه ماموریت و چشم انداز دارد، کمیتهها را فعال کرده، به صورت مستمر با هیئت ها، باشگاهها و حتی ورزشکاران ارتباط دارد. قایقهایی که مدتهای طولانی خاک می خورد را خارج و به هیئتها تحویل داد، هزینه دوره مربی گری سطح یک ASAF و افسر مسابقه ملی را با مربی خارجی برگزار کرد و مقدمات حضور تیم باشگاه بتیل بوشهر را برای شرکت در مسابقات بین المللی بین باشگاهی قطر فراهم کرد. همچنین حضور پررنگی در نمایشگاه گردشگری دریایی در نمایشگاه بین المللی تهران داشت که توانست بادبانی را بیشتر معرفی کند. هم اکنون به صورت مستمر با هیئتها و باشگاهها در ارتباط است، پایگاه داده ورزشکاران را راه اندازی کرده و از ورزشکاران به عنوان مربیان دورههای آموزشی استفاده میکند. همچنین با ادارات و ارگانها در تعامل است تا امکانات بیشتری برای باشگاهها و هیئتها فراهم کند و در حال زمینه سازی برای حضور تجهیزات مدرنتر در ایران است. به صورت کلی آینده را بسیار روشن میبینم.
آنا: شنیدیم که در نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته حضور پررنگی داشتی؟
بله. اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری غرفه گردشگری دریایی را با ابعاد قابل توجه را در اختیار هیئت بادبانی استان بوشهر قرار داد. بوشهر هم با همکاری فدراسیون بادبانی توانست بسیار پر رنگ ظاهرشود. از کودکان گرفته تا سازندگان قایق، سرمایه گذاران حوزه گردشگری و برخی وزرا از غرفه بوشهر و فدراسیون بازدید داشتند.
آنا: در خصوص کمیتهها گفتی. برکناری شهاب خاتم چه تاثیری در برنامهها داشت؟
آقای شهاب خاتم خودش استعفاء داد. او از ورزشکاران خوب کشور است و فدراسیون هم خیلی از او حمایت می کرد ولی دلیل استعفایش را نمی دانم و آقای جانی نسب سرپرست کمیته فنی فدراسیون و آقای عدنان افندی سرپرست کمیته آموزش مدتها بود که از ایران مهاجرت کرده بود و آقای شمالی جایگزینشان را معرفی نمی کرد. سرپرست کمیته تجهیزات سرکار خانم جعفری هم در جنوب کشور بود و نمیتوانست در زمینه تجهیزات فعالیت جدی داشته باشد و طبق شنیدهها قرار است در کمیته دیگری فعالیت کند. فدراسیون این عزیزان را برای بهبود شرایط و ارتقاء سطح خدمات کمیتهها با افراد جدید جایگزین کرد.
آنا: نفرات جدید کمیتهها را میشناسی؟
بله. تمامی نفراتی که جایگزین نفرات جدید هستند همگی از یک نسل هستند و هیچکدام از دیگری بهتر نیست و همگی در یک برهه رشد کرده و در تمامی مسابقات و رویدادها با هم بوده اند. آقای عیسی پور، نادر و قادر درویشی که اعضای جدید کمیتهها شدند همگی قهرمان ملی و با استعداد هستند و قطعاً با برنامههای فدراسیون میتوانند اقدامات مثبتی انجام دهند.
آنا: از مسئولین ورزش کشور به ویژه وزیر ورزش چه درخواستی داری؟
اول از همه خواهش دارم با توجه به ایجاد ساختار جدید و همراهی فدراسیون با ورزشکاران از این فدراسیون نوپا حمایت کنند. ما بیش از ۱۲ سال شاهد سکون کامل در این رشتهها که ۱۰ رشته آنها المپیکی است بودیم و اکنون که کورسویی از امید برای ما ورزشکاران نمایان شده خواهش میکنیم که از این ورزش حمایت کنند و به عنوان یک فدراسیون مستقل به آن بها بدهند. این ورزش دارای پتانسیل بی نظیر ورزشی و گردشگری است و میتواند ایران را در صدر اخبار جهان در این رشته قرار دهد. متاسفانه حواشی که برخی سودجویان برای این ورزش هر روز ایجاد میکنند سرعت این فدراسیون را کم میکند و لازم است آقای وزیر ورزش و مسئولین از این موضوع جلوگیری کنند. در مسابقات قطر با تعجب میگفتند ما اصلاً فکر نمی کردیم که ایران بادبانی داشته باشد چه برسد به اینکه بیاید و مقام دومی مسابقاتی با این سطح را هم بدست آورد؛ و در آخر خواهش می کنم مسئولین جنگ بر سر مقر فدراسیون که ساختمانی بیش نیست را تمام کنند که آسیبش را فقط ورزش و ورزشکار می بیند.