مظلومیت رفح سند پیروزی مقاومت


به بن‌بست‌رسیدن راهبردی اسرائیل در عرصه‌های سیاسی و نظامی و همچنین حمایت‌های مردم غزه و توانمندی مقاومت،موجب شده  این اتفاق و جنایتی که از سوی سران صهیونیستی در رفح رخ داده، پیروزی مقاومت را به‌نوعی جلو بیندازد.

به گزارش دوران خبر، سیدرضا صدرالحسینی؛ کارشناس مسائل منطقه در یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت:

یکی از عواملی که موجب شد رژیم صهیونیستی اسرائیل دست به اقدام بی‌رحمانه و خشن خود در منطقه رفح بزند و این‌چنین مردم بی‌پناه فلسطین را به خاک و خون بکشد – که از آن می‌توان به‌عنوان یک هولوکاست در غزه نام برد- به بن‌بست رسیدن نقشه‌ها و طرح‌های سیاسی و نظامی سران رژیم غاصب صهیونیستی است.
 این در حالی است که در طول ۸‌ماه گذشته و جنگ سخت غزه، رژیم صهیونیستی همواره مورد حمایت و پشتیبانی آمریکایی‌ها نیز واقع شده است.
در بررسی اقدام اخیر بی‌رحمانه و غیرانسانی اسرائیل در منطقه رفح باید گفت که تمامی اضلاع حمایتی رژیم صهیونیستی چه در بُعد نظامی و چه در بُعد سیاسی به بن‌بست رسیده‌اند و با چالش ناکامی روبه‌رو هستند. در حقیقت و درحال حاضر، رژیم جعلی اسرائیل را باید چنین توصیف کرد که در وضعیتی قرار گرفته که باید یا شکست خود را پذیرا باشد یا درصورت انکار شکست، باید این‌چنین به جنایات و کشتار مردم بی‌پناه و بی‌گناه غزه ادامه دهد. در حقیقت صهیونیست‌ها به‌دنبال این هستند که شاید در پس این جنایت‌هایی که انجام می‌دهند، راه و چاهی پیدا کنند تا بتوانند از این بحران و چالشی که در آن قرار گرفته‌اند خارج شوند و خود را  نجات دهند.
از طرفی، باید درنظر داشت که اظهارنظرهای منفی برخی مقامات اسرائیل که بعضا حتی از سوی خود شخص نتانیاهو صورت می‌گیرد، در اصل یک نوع «فرار رو به جلو» محسوب می‌شود.
در طول این چند ماه، تمام اقدامات وحشیانه و جنایتکارانه رژیم صهیونیستی با چراغ سبز آمریکایی‌ها صورت گرفته بود و اساسا بدون این همراهی از سوی آمریکایی‌ها، نیروهای اشغالگر توان و قدرت رویارویی با اراده مردم غزه و مقاومت فلسطینی را نداشتند و قطعا پیش از این مضمحل می‌شدند و شکست می‌خوردند. لذا با این ذهنیت باید اظهارنظرهای منفی و انتقادی آمریکایی‌ها در قبال صهیونیست‌ها را نوعی خوراک داخلی در جهت انتخابات پیش رو در این کشور قلمداد  کرد.
گرچه برخی اظهارات نتانیاهو در قبال جنایات اخیر غزه حکایت از نوعی اختلاف‌نظر با نیروهای نظامی صهیونیست دارد، ‌نباید فراموش کرد که اساسا این نتانیاهو بود که در این مدت بیش از هرکس بر طبل جنگ ‌کوبید و بر استفاده همه‌جانبه از قدرت نظامی در غزه اصرار داشت. لذا با این حساب نمی‌توان از جنایتکاری که در طول حدود ۸‌ماه، ۳۸هزار انسان را قتل‌عام کرده، انتظار داشت که در قبال جنایات اخیر صهیونیست‌ها متأسف شود و خواهان تجدیدنظر نسبت به این قبیل مسائل باشد. در انتها باید اشاره داشت که به بن‌بست‌رسیدن راهبردی اسرائیل در عرصه‌های سیاسی و نظامی و همچنین حمایت‌های مردم غزه و توانمندی مقاومت،موجب شده  این اتفاق و جنایتی که از سوی سران صهیونیستی در رفح رخ داده، پیروزی مقاومت را به‌نوعی جلو بیندازد.

انتهای پیام