ابلاغ ضوابط بهداشتی فرآوری میگو به روش سنتی

بهفر خبر داد؛

مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از ابلاغ ضوابط فنی و بهداشتی ویژه واحد های فرآوری و بسته بندی میگوی خشک سود شده به روش سنتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آنا عبدالعظیم بهفر با اشاره به ویژگی های خاص فرآورده های دامی که به منظور حفظ و نگهداری از روش های صنعتی یا غیرصنعتی تغییر شکل یافته اند گفت: این فرآورده ها مشمول فرآورده های خامی نیستند و از حالت خام خارج شده اند. به همین دلیل صدور مجوز بهداشتی برای آبزیان فرآوری شده از جمله میگو و میگوی خشک نمک سود مطابق با قوانین و مقررات در حیطه وظایف سازمان غذا و دارو قرار دارد.

وی افزود: این اقدام به منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی انجام می شود و تمامی واحد های تولیدی موظف به رعایت این ضوابط خواهند بود تا محصولات با کیفیت و ایمنی به دست مصرف کنندگان برسد.

به گفته بهفر این ضوابط به منظور تضمین کیفیت و ایمنی محصولات دریایی به بازار مصرف ابلاغ شده است.

مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نظارت های مستمر بر این واحد ها از سوی سازمان غذا و دارو انجام خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که تمامی مراحل تولید و بسته بندی طبق معیار های تعیین شده صورت می گیرد.