خواص سیر خام ناشتا برای لاغری
خوردن سیر خام چطور و چه زمانی درست است؟
به گزارش به نقل از نمناک، فواید بیشمار خوردن دمنوش مصفی خون دکتر بیز برای سلامتی بدن را نمی توان انکار کرد و توصیه های فراوانی برای خوردن سیر در طب سنتی آمده است اما یک سوال و آنهم اینکه خوردن سیر خام بهتر است یا سیر پخته؟ خوردن سیر خام ممکن است خیلی جذاب به نظر نرسد، اما موثر است به همین دلیل است که بسیاری از ما حداقل تلاش کرده ایم از طریق خوردن سیر خام دردهای شدید را تسکین دهیم.
ولی برای استفاده از خواص واقعی سیر آن را خام بخوریم یا پخته؟
سفارش دمنوش لاغری دکتر بیز: سیر یکی از محصولاتی است که به راحتی در دسترس همه قرار می گیرد. حتی در تعطیلات ! اما بهترین راه برای خوردن آن چگونه است؟ خام یا پخته ؟ شاید شما پاسخ صحیح این سوال را بدانید برای همین اغلب سیر خام مصرف می کنید .
ممکن است بعضی از افراد به مصرف سیر خام علاقه نداشته باشند چرا که بوی تندی دارد اما باید بدانند سیر خام دارای ارزش غذایی بیشتری نسبت به سیر پخته و تفت داده شده است.
ارزش غذایی خوردن سیر خام
قیمت سیر سیاه دکتر بیز: چنانچه در بخش های قبلی و در مطلب خواص سیر گفتیم بوی تیز و طعم تند سیر خام ناشی از ترکیب آلیسین در سیر است, که با حرارت از بین می رود ؛ ترکیبی بسیار مهم که فواید درمانی قابل توجهی دارد به همین دلیل فواید سیر خام بیش از فواید سیر پخته شده می باشد.
البته تمام برتری خواص سیر خام نسبت به سیر پخته همین یک ماده نیست چراکه ویتامین C در سیر با حرارت ممکن است کاهش یابد بنابراین میزان این ویتامین در سیر خام بیش از سیر پخته شده است پس با توجه به این توضیحات توصیه می شود از همه سبزیجات به ویژه سیر به صورت خام استفاده شود.
تاثیرات شگفت انگیز خوردن سیر خام
چرا سیر خام بخوریم ؟
خوب، پاسخ سریع این است که این درمانی ضد ویروسی قوی است و برای سرفه و ورم پستان خوب است ؛ سیر اغلب برای درمان مواردی که در ادامه توصیه می شود که شامل:
- سرماخوردگی و آنفولانزا
- سرفه
- گلو درد
- ورم پستان
- فشار خون بالا
- کاهش سطح کلسترول بد
- کشتن انگل ها
- تنظیم قند خون
- عفونت گوش
- افزایش جریان صفرا
- تحریک ایمنی
- ضد میکروبی
فواید و خواص خوردن سیر خام در درمان بیماری ها
روش اشتباه خوردن سیر خام
جویدن و قورت دادن:سیر بسیار تند است وجویدن آن کار آسانی نیست.
قورت دادن سیر درسته :قورت دادن سیر خام بسیار رایج است و مشکلات جویدن سیر را ندارد اما این کار را نکنید چرا که قورت دادن سیر درسته خطراتی جدی در پی خواهد داشت.
خوردن سیر خام چگونه بهتر است؟، بهترین راه و روش خوردن سیر خام
سیر:سیر را به شکل قرص خرد کرده و با آب بنوشید از آنجا که سیر خام کمی سخت هضم می شود، از مقدار کوچک تری سیر استفاده کنید.
نکته:انتخاب نوشیدنی با چربی در آن به کم کردن طعم کمک می کند. یک اسموتی غلیظ آب و شیک خوردن قرص های سیر را خیلی آسان تر می سازد.
سیرله شده:معمولا کسی سیر له شده را نمی خورد، اما برای عفونت های دهان یا گلو ، گوش بسیار موثر است. سیر کوچکی را بین دندان های آسیاب خود قرار دهید و به آرامی فشار دهید . مجبور نیستید آن را بجوید. خرد کردن، الایسین تولید می کند و مواد ضد میکروبی دارد. طعم کمی دارد، و شیره آن به طور اساسی از سمت گلو پایین می رود . یک دقیقه آن را نگه دارید و بعد تف کنید.
نان تست با سیر :سیر را به خوبی خرد کنید و 2 قاشق چای خوری کره آب شده و یا اضافه کنید. روی نان تست بریزید و یا پخش کنید.ایده یک رستوران ایتالیایی است ممکن است مزه آن را دوست نداشته باشید اما یکی از راه های استفاده از سیر خام است
نحوه درمان گلو درد با سیر
سیر یکی از قوی ترین آنتی اکسیدان هایی می باشد که می توانید برای درمان مشکلات مختلف از آن استفاده کنید. در واقع بر اثر آنتی اکسیدان های موجود در آن بوده و همچنین می تواند میکروب ها و ویروس های مختلف را از بین ببرد بنابراین استفاده از سیر برای گلو درد مفید است. زمانی که سیر را با دندان نصف می کنید ماده ای به نام آلیسین از آن آزاد می شود که می تواند با میکروب های مختلف مبارزه کند. مصرف سیر خام می تواند منجر به افزایش سیستم دفاعی بدن شود و تنها مشکلی که دارد این است که بوی بد دهان را ایجاد می کند.
ترکیبات منحصر به فرد سیر
سیر یکی از گیاهان خانواده پیاز ها بوده و با پیاز و تره فرنگی ارتباط بسیار نزدیکی دارد. این گیاه در اکثر مناطق جهان رشد می کند و همه افراد به آن دسترسی دارند. آلیسین یکی از ترکیبات بسیار مفید سیر بوده که بعد از برش خوردن آن آزاد می شود و برای مدت کوتاهی ماندگاری دارد. سایر ترکیبات سیر که برای درمان مشکلات مختلف به کار می روند عبارتند از :
- دی آلیل دی سولفید
- اس آلیل سیستئین
- ترکیبات گوگردی
- منگنز
- سلنیوم
- فیبر
- مس
- پتاسیم
- آهن
- ویتامین B6
- ویتامین C
- خواص آنتی اکسیدانی
- خواص ضد باکتریایی
کاهش نشانه های سرماخوردگی با سیر
یکی دیگر از فوایدی که سیر برای بدن دارد این است که می تواند نشانه های سرماخوردگی را کاهش دهد. خواص ضد باکتریایی و ضد میکروبی این گیاه برای بسیاری از بیماری هایی که عامل آن ها میکروب و باکتری می باشد مفید است. برای استفاده از سیر در این روش می توانید چای آن را تهیه کنید تا خوردن آن برای فرد بیمار راحت تر باشد.
طرز تهیه چای سیر
- برای تهیه کردن این چای مفید باید چند حبه سیر خرد شده را به همراه مقداری زنجبیل درون یک قوری کوچک به همراه آب بجوشانید.
- بعد از این که چای جوشید معمولا ۵ الی ۱۰ دقیقه طول می کشد و بعد از آن می توانید مقداری عسل به آن اضافه کرده و این معجون مقوی را بنوشید.
- با استفاده از این روش می توانید گلو درد های ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا را تا حدود سیار زیادی کاهش داده و بیماری را متوقف کنید.
تقویت سیستم ایمنی
تقویت کردن سیستم ایمنی به شما کمک می کند تا در برابر بیماری ها مقاوم تر باشید. ترکیبات بسیار خوبی که در این گیاه وجود دارد باعث می شود بدن بهتر بتواند با عوامل خارجی و بیماری زا مبارزه کند بنابراین از خوردن آن غافل نشوید.
بهبود گلو درد
یکی از فواید بسیار خوب سیر این است که می تواند گلو درد را کاهش دهد. چندین روش مصرفی وجود دارد که با استفاده از آن ها مقدار بسیار زیادی از درد های شما تسکین می یابد و بیمار را بهبود می بخشد. برخی از افراد با خوردن سیر مشکل دارند بنابراین بهتر است این افراد تنها سیر را به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه در دهان خود نگه دارند تا عصاره جادویی این گیاه کار خود را انجام دهد. البته برای افرادی که با مصرف این ماده مشکلی ندارند بهترین روش مصرفی این است که دو حبه سیر را صبح ها با معده خالی بخورند و بعد از آن یک لیوان آب هم میل کنند.
ترکیب معجزه آسا
- یکی از روش های دیگری که تاثیرات بسیار زیادی برای درمان گلو درد دارد این است که سیر را با عسل و روغن زیتون میل کنید.
- برای استفاده از این روش باید سیرها را به دو نیمه تقسیم کرده و اجازه بدهید ۱۵ دقیقه بماند.
- بعد از یک ربع مقداری عسل را به سیرها اضافه کنید. البته برخی از افرادی که با عسل مشکل دارند می توانند به جای عسل از روغن زیتون بهره بگیرند.
- مواد ترکیب شده را با استفاده از مقداری نان میل کنید.
موارد احتیاط
بسیاری از افراد فکر می کنند که هر ماده مفید را باید بی رویه استفاده کنند. در واقع این کار نه تنها فایده ای برای بدن شما ندارد بلکه می تواند باعث بد تر شدن مشکلات و بیماری هایتان شود بنابراین سعی کنید در برخی موارد و بیماری های خاص سیر را با احتیاط بیش تری استفاده کنید. افرادی که دیابتی، زنان باردار، کودکان، افرادی که اختلالات خونریزی دارند و افرادی که از فشار خون پایین رنج می برند باید با احتیاط بیش تری از سیر برای درمان گلو درد استفاده کنند. افرادی که یبوست دارند و یا حالت تهوع صبحگاهی آن ها را آزار می دهد بهتر است از سیر به صورت ناشتا استفاده نکنند و استفاده آن را به زمان دیگری موکول کنند. یکی دیگر از ممنوعیت های مصرفی سیر زنان شیر ده می باشند. این افراد اصلا نباید از سیر برای درمان های خانگی استفاده کنند.
ارزش غذایی یک حبه سیر
سیر یکی از گیاهان کم کالری و مغذی می باشد بنابراین افرادی که می توانند از آن استفاده کنند بهتر است این کار را انجام دهند و صرفا بابت بوی بد دهان این کار را به تاخیر نیندازند. در ادامه میزان مواد موجود در یک عدد سیر خام به اندازه ۳ گرم را بیان می کنیم.
- منگنز ۲ درصد
- ویتامین ب ۶ به میزان دو درصد
- ویتامین ث یک درصد
- سلنیوم یک درصد
- فیبر ۰.۶ درصد
- مقادیر مناسب کلسیم، مس، پتاسیم، فسفر، آهن
- ۴.۵ کالری انرژی
- ۰.۲ گرم پروتئین
- ۱ گرم کربوهیدرات
بررسی های دقیق تری بر روی این ماده در حال انجام می باشد. بر اساس آخرین شواهد بدست آمده از بررسی ها زنانی که دچار پسا قاعدگی می شوند با استفاده از سیر می توانند کمبود استروژن را به طور بسیار زیادی کاهش دهند و عوارض این مشکل را تا حدودی کنترل کنند. در ادامه می توانید و انواع دیگر را با کلیک بر روی لینک های داده شده مشاهده کرده و از فواید سیر آگاهی بیشتری پیدا کنید.
نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوشهای گیاهی علاوه بر سمزدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریعترین روش لاغری و چربیسوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفتانگیزی خواهید شد. برای شرکت در چالش ۱۲ کیلو لاغری با دمنوش گیاهی تا عید، همین الان میتونین مشاوره رایگان بگیرین