مکالمه با دودو! / هوش مصنوعی برای حیوانات مرده شخصیت می سازد

آینده جهان با هوش مصنوعی (۱۹۹)؛

موزه جانورشناسی دانشگاه کمبریج با استفاده از هوش مصنوعی حیوانات مرده را برای صحبت با انسان ها به زندگی باز می گرداند.

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ موزه جانورشناسی دانشگاه کمبریج با استفاده پیشگامانه از فناوری هوش مصنوعی حیوانات مرده را برای صحبت با انسان ها به زندگی باز می گرداند.

این پروژه منحصر به فرد یک ماهه  به بیش از دوازده حیوان مرده موزه از جمله یک سوسک آمریکایی یک پاندای قرمز یک اسکلت نهنگ باله و حتی بقایای یک دودو اجازه می دهد تا با بازدیدکنندگان صحبت کنند. فناوری هوش مصنوعی این موجودات مرده را قادر می سازد تا داستان ها و تجربیات خود را با هدف پرورش درک عمیق تری از زندگی خود و بحران تنوع زیستی به اشتراک بگذارند.

جک اشبی (Jack Ashby) دستیار مدیر موزه در مورد پتانسیل این پروژه برای تغییر درک عمومی از این حیوانات هیجان زده است و می گوید: موزه ها به روش های مختلفی از هوش مصنوعی استفاده می کنند اما ما فکر می کنیم که این اولین کاربردی است که در آن نگاه حیوانات صحبت می کنیم. بخشی از آزمایش این است که ببینیم آیا با دادن صدای خود به این حیوانات مردم در مورد آن ها متفاوت فکر می کنند یا خیر. آیا می توانیم درک عمومی از یک سوسک را با دادن صدا به آن تغییر دهیم؟

هوش مصنوعی برای حیوانات مرده شخصیت می سازد

این پروژه که توسط نیچر پرسپکتیو توسعه یافته از مدل های هوش مصنوعی استفاده می کند که به هر حیوان یک صدا شخصیت و حتی یک لهجه منحصر به فرد می دهد. بازدیدکنندگان می توانند از طریق تلفن همراه خود به صورت صوتی یا متنی با نمایشگاه ها گفتگو کنند. این بحث های مجازی جزئیاتی در مورد زندگی این حیوان روی زمین زیستگاه طبیعی آن و چالش هایی که با آن روبه رو است در تلاش برای مبارزه با بی تفاوتی عمومی نسبت به بحران فعلی تنوع زیستی ارائه می کند.

این نوآوری جزئیاتی را در مورد زندگی این حیوان روی زمین زیستگاه طبیعی آن و چالش های پیش روی آن ارائه می دهند که همگی در تلاش برای مبارزه با بی تفاوتی عمومی نسبت به بحران تنوع زیستی کنونی هستند.

سیستم هوش مصنوعی هر حیوان به طور خاص با جزئیاتی در مورد محل زندگی نمونه محیط طبیعی آن و سفر آن به موزه برنامه ریزی شده است. این سیستم به گونه ای طراحی شده که لحن و زبان خود را بسته به سن و زبان بازدیدکننده تطبیق می دهد و این تجربه را در دسترس طیف گسترده ای از مخاطبان قرار می دهد. بازدیدکنندگان می توانند به بیش از ۲۰ زبان از جمله اسپانیایی و ژاپنی با این حیوانات صحبت کنند.

اشبی گفت: از طریق این مکالمات زنده انتظار می رود بازدیدکنندگان چیز های بیشتری از آنچه که بر روی برچسب های استاندارد موزه به نمایش گذاشته شده است یاد بگیرند. وقتی شما با این حیوانات صحبت می کنید آن ها واقعا به عنوان شخصیت برخورد می کنند؛ این یک تجربه بسیار عجیب است.