ویدیو/ عطر چین چهارم چای در لاهیجان


برای چیدن چای خشک ایرانی، باغداران با قیچی‌های بزرگ که کیسه‌های بلندی به آن متصل است برگ‌های سبز را از بوته جدا می‌کنند و به کارخانه منتقل می‌کنند تا پس از طی مراحل ویژه‌ای برگ‌های سبز معطر کوچک، به چای خشک تبدیل شوند.چای خشک ایرانی یکی از معطرترین و مرغوب ترین انواع چای موجود در بازار جهان است که اگر کسی که چای را دم می‌آورد، روش صحیح طبخ آن را بداند به عطر و طعم نابی می‌رسد.

تصویربردار: یاسین صفری، سیدجواد میرحسینی / تدوینگر: مریم غلامی