اقتصادیکسب و کارهای برتر روز

خانه هوشمند چیست؟

مطمئناً همگی به دنبال یک زندگی راحت و هوشمند هستیم، یک زندگی‌ که تمامی امور روتین و پیچیده آن را به صورت خودکار و با یک کلیک یا یک تاچ ساده مدیریت کنیم. خوشبختانه امروزه این امر به واسطه سیستم‌های هوشمندسازی و با کمک اینترنت اشیاء امکان پذیر شده است.

هدف اصلی هوشمند سازی خانه‌ها چیست؟

هدف یک خانه هوشمند ساده سازی و تسهیل زندگی روزمره، بهبود بهره وری انرژی، ارائه امنیت بیشتر و به طور کلی افزایش راحتی ساکنان آن است. شما می‌توانید با کمک وسایل یک خانه هوشمند، انواع مختلفی از سناریوها را متناسب با نیاز و ترجیح خود پیاده سازی کنید و این سناریوها زندگی را برای شما ساده‌تر و بهتر خواهند کرد.

به عنوان مثال شما می‌توانید برای تایم خواب یک سناریو خاص طراحی کنید. سناریوی خواب در یک خانه مدرن خودکار، به شما این امکان را می‌دهد که قبل از خواب، تنظیمات مختلفی را برای خوابیدن در محیطی آرام و راحت تنظیم کنید. برای مثال، می‌توانید دمای اتاق را به صورت دلخواه تنظیم کنید، روشنایی اتاق را به حداقل برسانید و با صدای آرام موسیقی یا صدای طبیعت، خود را به خواب ببرید.

همچنین، با استفاده از سیستم هوشمند درب و پنجره، می‌توانید از راه دور، آن‌ها را قفل کنید و خانه خود را در برابر دزدی و تهدیدات امنیتی محافظت کنید. با استفاده از این سناریو، شما می‌توانید خوابی راحت و آرام در محیطی امن و راحت داشته باشید.

مزایای خانه هوشمند چیست؟

داشتن یک خانه هوشمند مزایای متعددی دارد. و در ما فقط به مهم‌ترین مزیت‌های شناخته شده این خانه اشاره‌ای مختصر خواهید کرد:

افزایش راحتی و آسایش ساکنان

یکی از مزایای هوشمند سازی خانه راحتی و حس آرامشی است که ارائه می‌دهد. با یک خانه هوشمند، می‌توانید دستگاه‌ها و سیستم‌های مختلف را از یک اپلیکیشن هوشمند واحد کنترل کنید، چه در خانه باشید و چه خارج از خانه اینکار برای شما امکان پذیر است.

مثلا هرجا که باشید می‌توانید ترموستات خود را تنظیم کنید، چراغ‌ها را خاموش کنید و دوربین‌های امنیتی را با چند ضربه بر روی تلفن هوشمند خود یا با استفاده از دستیار صوتی نظارت کنید.

بهره وری انرژی

خانه‌های هوشمند می‌توانند به کاهش مصرف انرژی و صرفه جویی در هزینه در قبوض آب و برق کمک کنند. به عنوان مثال، ترموستات‌های هوشمند می‌توانند به طور خودکار دما را بر اساس ترجیحات و برنامه روزانه شما تنظیم کنند، که این مساله می‌تواند به کاهش هزینه‌های گرمایش و سرمایش کمک کند. سیستم‌های روشنایی هوشمند را می‌توان طوری برنامه‌ریزی کرد که وقتی کسی در اتاق نیست خاموش شود و اتلاف انرژی را کاهش دهد.

ارائه امنیت پیشرفته

یک خانه هوشمند می‌تواند ویژگی‌های امنیتی پیشرفته‌تری مانند قفل‌های هوشمند، دوربین‌های نظارتی درب و پنجره، و حسگرهای حرکتی را ارائه دهد. این امکانات می‌توانند مالکان خانه را از تهدیدات احتمالی آگاه کنند و دسترسی از راه دور به فیدهای ویدیویی و سایر داده‌های نظارتی را فراهم کنند. امنیت بالای خانه‌های هوشمند می‌تواند به صاحبان خانه آرامش خاطر بدهد و به جلوگیری از تهدید مزاحمان احتمالی کمک کند.

دارای انواع امکانات سرگرم کننده

خانه‌های هوشمند همچنین می‌توانند ویژگی‌های سرگرمی پیشرفته‌تری مانند تلویزیون‌های هوشمند، سیستم‌های صوتی و سرویس‌های پخش را ارائه دهند که می‌توان آن‌ها را کنترل کرد و مطابق با اولویت‌های فردی تنظیم کرد.

قابلیت سفارشی سازی فوق العاده

خانه‌های هوشمند را می‌توان برای رفع نیازهای افراد دارای معلولیت یا مشکلات حرکتی نیز سفارشی کرد. به عنوان مثال، قفل‌ها و چراغ‌های هوشمند درب را می‌توان طوری برنامه‌ریزی کرد که به فرمان‌های صوتی یا کنترل‌های از راه دور پاسخ دهند و حرکت افراد با تحرک محدود را در خانه‌هایشان آسان‌تر کند.

به طور کلی، خانه‌های هوشمند طیف وسیعی از مزایایی را ارائه می‌دهند که می‌توانند زندگی روزمره را راحت‌تر، کارآمدتر و ایمن‌تر کنند.

برای هوشمند سازی خانه ها می توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

نیازهای خانه هوشمند خود را تعیین کنید

اولین قدم در هوشمندسازی خانه، تعیین نیازهای خانه هوشمند شماست. در نظر بگیرید که می‌خواهید چه فعالیت‌هایی مانند روشنایی، دما، امنیت یا سرگرمی را خودکار یا کنترل کنید. به این فکر کنید که در حال حاضر چه دستگاه‌هایی دارید و ممکن است نیاز به خرید چه دستگاه‌های دیگری داشته باشید.

انتخاب دستگاه‌های هوشمند

هنگامی که هاب هوشمند خود را انتخاب کردید، می‌توانید شروع به انتخاب دستگاه‌های هوشمندی کنید که با هاب شما سازگار باشد. برخی از گزینه‌های محبوب عبارتند از چراغ‌های هوشمند، ترموستات‌های هوشمند، دوربین‌های امنیتی هوشمند، قفل‌های هوشمند، بلندگوهای هوشمند، پرده‌ها، پریزها و سایر وسایل دیگر.

دستگاه‌های هوشمند خود را نصب کنید

هنگامی که دستگاه‌های هوشمند خود را انتخاب کردید، باید آنها را در خانه خود نصب کنید. دستورالعمل‌های سازنده را برای راه اندازی هر دستگاه و اتصال آن به هاب یا کنترلر هوشمند خود دنبال کنید.

سیستم خانه هوشمند خود را راه اندازی کنید

هنگامی که دستگاه‌های هوشمند خود را نصب کردید، باید سیستم خانه هوشمند خود را راه اندازی کنید. این ممکن است شامل ایجاد زمان‌بندی یا اتوماسیون، راه‌اندازی دستیارهای فعال صوتی یا سفارشی کردن برنامه تلفن هوشمند شما باشد.

سیستم خانه هوشمند خود را آزمایش کنید

بعد از اینکه سیستم خانه هوشمند خود را راه اندازی کردید، مهم است که آن را آزمایش کنید تا مطمئن شوید که همه چیز به درستی کار می‌کند. هر دستگاه را آزمایش کنید تا مطمئن شوید که می‌توان آن را از طریق برنامه تلفن هوشمند یا دستیار فعال صوتی کنترل کرد. اتوماسیون‌ها و برنامه‌های خود را بررسی کنید تا اطمینان حاصل کنید که طبق برنامه کار می‌کنند.

از خانه هوشمند خود لذت ببرید

پس از تکمیل فرآیند راه اندازی و آزمایش، می‌توانید از مزایای خانه هوشمند خود لذت ببرید. شما می‌توانید دستگاه‌ها و سیستم‌های مختلف خانه خود را از یک مکان واحد کنترل و خودکار کنید، که می‌تواند به راحت‌تر، راحت‌تر و ایمن‌تر کردن زندگی شما کمک کند.

هوشمندسازی خانه بهتر است توسط متخصصان انجام شود

مراحلی که در بخش قبل توضیح داده شد مراحل کلی هوشمندسازی خانه هستند. با این حال، مراحل نامبرده ممکن است بسته به دستگاه‌های هوشمندی که انتخاب می‌کنید و پیچیدگی سیستم خانه هوشمند شما متفاوت باشد و بهتر است کار هوشمندسازی خانه خود را به شرکت‌ها و متخصصان این هوشمندسازی بسپارید.