راهکارهای خاموش شدن ناگهانی گوشی آیفون و روشن نشدن آن
تقریبا تمام کاربران بطور مداوم از این دستگاه استفاده می کنند و این موضوع تا حدی هم برای دارندگان آیپد صدق می کند؛ بر این اساس اگر زمانی دستگاه های یاد شده روشن نشوند اوضاع کمی ناخوشایند می شود. در همین رابطه ۶ راهکار ارائه داده ایم که می توانند در شرایط یاد شده موثر واقع شوند. همراه دوران خبر باشید.
توجه: راهکارهای ارائه شده زمانی کاربردی هستندکه دستگاه به دلیل نامعلومی روشن نمیشود، بنابراین در صورتی که در آب افتاده یا بیش از حد گرم شده، بهتر است به یک سرویس کار مراجعه شود.
راهکارهایی برای زمانی که آیفون/آیپد روشن نمیشود
روش های کاربردی و موثر در ادامه:
راهکار اول – دستگاه را شارژ کنید!
این توصیه کمی پیش پا افتاده بنظر می آید اما اگر سنی از دستگاه هوشمند گذشته باشد باتری لیتیومی عمکلرد بهینه ای نداشته و خیلی زودتر از انتظار و گاهی یکباره خالی می شود. پس دستگاه را به شارژر وصل کرده و حداقل ده دقیقه زمان بدهید؛ اگر مشکل از باتری باشد در زمان یاد شده دستگاه روشن می شود. به علاوه، ممکن است باتری به طور کامل تخلیه شده باشد. در نتیجه روشن شدن مجدد آیفون به زمان نسبتا بیشتری نسبت به حالت عادی نیاز خواهد داشت.
در صورتی که قصد نگهداری آیفون را به صورت خاموش و برای مدت طولانی دارید، دستگاه را تا حدود ۵۰ درصد شارژ کنید، سپس هر ۶ ماه یکبار به سراغ آن رفته و دوباره این فرآیند را تکرار کنید.
همچنین سالم بودن کابل لایتنینگ و آداپتور شارژر را نیز بررسی کنید، شاید جریان برق به درستی وارد دستگاه نمی شود. در این مواقع بهتر است شارژر اپل دوستان یا افراد فامیل را امتحان کنید، ضمنا یادتان باشد که شارژهای تقلبی یا مارک های متفرقه را هرگز استفاده نکنید. کابلهای مجهز به کانکتور لاتنینگ باید دارای تأییدیه MFi اپل باشند.
راهکار دوم – دستگاه را ریست کنید
راه اندازی مجدد دستگاه های الکترونیکی در بیشتر مواقع چاره ساز است و در این شرایط نیز می تواند به روشن شدن دستگاه منجر شود. برای این منظور در دستگاههای جدید ابتدا دکمه ولوم بالا و سپس دکمه ولوم پایین را فشار داده و رها کنید و سپس دکمه پاور گوشی را نگاه دارید تا لوگو اپل بهنمایش درآمده و گوشی ریست شود. در مدلهای قدیمیتر دکمه های پاور و هوم را با هم و به مدت ۵ تا ۱۵ ثانیه همزمان فشار داده و نگه دارید. با انجام این کار در زمان مشخص، لوگوی اپل روی نمایشگر ظاهر می شود. برای محکم کاری می توانید ابتدا آیفون یا آیپد را به شارژر متصل کرده و سپس این کار را انجام دهید تا اگر هم ایراد در قسمت باتری باشد، منبع برق این نقص را جبران کند.
دستگاههای فاقد دکمه هوم، با فشردن به ترتیب یکبار ولوم بالا، یکبار ولوم پایین و سپس نگه داشتن دکمه کناری (خاموش/روشن) ریست میشوند. در این مدت صفحه یکبار خاموش میشود. سپس با لوگوی اپل روشن میشود. طی این مدت تا زمان نمایش لوگوی اپل باید دکمه کناری نگه داشته شود.
حال اگر نمایشگر روشن شد اما حتی با گذشت حدود ۱۰ دقیقه در حالت نمایش لوگوی اپل باقی ماند، دستگاه باید ریستورشود.
یکی از ویژگی های مهم آیفون دوربین با کیفیت آن است که باید به خوبی از آن مراقبت کرد، شما با خرید محافظ لنز آیفون 14 میتوانید تا حدی جلوی خرابی لنز را بگیرید.
راهکار سوم – ریستور کردن دستگاه و یا ریکاوری
زمانی نیاز است دستگاه ریستور شود که آیفون یا آیپد روشن می شوند اما به دلیل مشکلاتی در iOS بالا نمی آیند. این روش هم به سادگی قابل انجام است، صرفا کافیست دستگاه را به رایانه وصل کرده و برنامهی آیتونز را اجرا نمایید. از قسمت بالا و سمت چپ برنامه روی آیکن دستگاه کلیک کنید تا در راست برنامه اطلاعات آن نمایش داده شود. دکمه Restore را کلیک کنید تا آیتونز سیستم عامل دستگاه را ریست کند.
در همین حین آیتونز از سوالی در رابطه با نسخه پشتیبان قبلی می پرسد، اگر پیش از این از محتویات دستگاه پشتیان گیری کرده اید، آن را انتخاب کنید، در غیر اینصورت آیتونز دستگاه را به حالت کارخانه برمی گرداند و قطعا اطلاعات و داده های روی گوشی یا تبلت از بین می روند.
اگر این روش جواب نداد، سراغ ریکاوری بروید. دستگاه را به رایانه متصل کرده و آیتونز را اجرا کنید. حالا دکمه های هوم و پاور را ۱۰ ثانیه همزمان فشار دهید. پس از آن فقط دکمه پاور را رها کنید. سپس آیتونز با پیامی اعلام می کند که دستگاه در حالت ریکاوری قرار گرفته است.
راهکار چهارم – رایانهی دیگری را امتحان کنید
اگر چندین بار سعی کردید که دستگاه را ریستور یا ریکاوری کنید اما موفق نشدید، آن را به رایانهی دیگری که آیتونز هم در آن نصب شده متصل کرده و دوباره امتحان کنید. زیرا کاهی سیستم نمی تواند دستگاه را به درستی تشخیص دهد یا اینکه ایراد در یک درایور باعث می شود مراحل به درستی انجام نشوند. البته برای این کار باید پسورد اپل آیدی خود را در دسترس داشته باشید.
راهکار پنجم – iOS را به نسخهی پایین تر دانگرید کنید
اگر دستگاه را با موفقیت ریستور کردید اما مشکل همچنان پابرجا بود، احتمالا آیفون یا آیپد با نسخه فعلی iOS سازگاری ندارند بنابراین باید آن را به نسخهی پایین تر دانگرید کرده تا دستگاه به راحتی سیستم عامل را اجرا کند. اگرچه اپل در سالهای اخیر به سرعت امکان دانگرید به نسخههای قبلی iOS را غیرممکن میکند. در نتیجه مدت زمان کوتاهی پس از انتشار نسخه جدید فرصت دارید تا به نسخه قبلی بازگردید.
راهکار ششم – دستگاه را جیلبریک کنید
جیلبریک کردن دستگاه های اپل هیچگاه توصیه نمی شود اما گاهی بهتر از آن است که مجبور باشید آیفون یا آیپدی که کهنه نشده را دور بیاندازید. برخی اوقات فقط جیلبریک می تواند مشکل سخت افزاری را برطرف کرده و دستگاه را مجددا قابل استفاده کند. اما توجه کنید که ممکن است این راهکار نیز به طور صد رد صد مشکل یاد شده را برطرف نکند.
اگر تمامی راههای بالا را امتحان کردید اما کماکان قادر به روشن کردن آیفون یا آیپدتان نیستید، حتما به یک تعمیر کار مراجعه کنید.
راهکار های بیشتر در youtube.com