عمومیکسب و کارهای برتر روز

طرز پخت کیک در ماکروفر پاناسونیک

امروزه دستگاه‌های مایکروویو، مایکروفر، توستر و سولاردم با عملکردهای مختلف برای پخت انواع مواد غذایی، انتظارات استفاده‌کنندگان را به خوبی برآورده می‌کنند. بنابراین به دلیل عملکرد و همچنین برنامه های مختلف هر دستگاه، ما در این مطلب از سلام‌ بابا طرز تهیه و پخت کیک با مایکروویو ال‌جی، سامسونگ، پاناسونیک، دوو، شارپ، کنوود، توستر، مایکروفر و همچنین سولاردم و نیز پخت کیک با روش خانگی را به طور کامل بیان کرده ایم. پس این مطلب را از دست ندهید.

مراحل کلی استفاده از مایکروویو برای پخت کیک

  1. به طور کلی برای پخت کیک با مایکروویو ابتدا باید مایکروویو را گرم کرد (پیش گرمایش) و سه پایه بلند فلزی را در دستگاه قرار داده و دکمه کانوکشن ماکروویو را بزنید. با کلید چرخان درجه حرارت را روی همان درجه که برای آن کیک در نظر گرفته شده تنظیم کنید.

نکته : بدلیل اینکه اعداد روی ماکروویو مضربی از 10 هستند مثلاً 170 درجه، 180 درجه و … پس اگر در صورتی گفته شده بود که دمای روی 175درجه سانتی گراد باشد شما درجه را روی 180 بذارید ولی حواستان به زمان باشد زیرا اصولاً در زمان تغییری ایجاد نمی کند.

  1. بعد از رسیدن به دمای تنظیم شده و شنیدن صدای بوق دستگاه، قالب را در دستگاه قرار داده و کلید stop را فشار دهید. بلافاصله دوباره دکمه کانوکشن را بزنید.

توضیحاتی کامل در مورد نحوه استفاده از دکمه کانوکشن در مایکروویو

اغلب مایکروویوهای جدید دارای یک عملکرد به اسم کانوکشن Convection یا به اختصار CONV می باشند. با استفاده از کانوکشن حرارت به صورت یکسان در داخل آن به چرخش در می آید که در نتیجه آن غذایی لذیذتر و یک دست تر را بر روی سفره هایتان خواهید برد.

کانوکشن :

  • از هوای خشک و داغ کانوکشن برای پخت شیرینی ها استفاده می شود و قبل از درست کردن هر نوع شیرینی و یا کیک دستگاه را باید با این کلید گرم کنید که اصطلاحاً به آن پیش گرمایش می گویند.
  • سپس دستگاه را خاموش کرده و بعد برنامه و دستور پخت را مجدد تنظیم کنید.
  • سه پایه کوتاه را داخل مایکروویو قرار دهید.
  • پخت کانوکشن (وزشی) را انتخاب کنید.
  • درجه مورد نظر را انتخاب کنید.
  • در دستور کیک یا شیرینی درجه ی مورد نظرتان را انتخاب کنید مثلاً اگر 200 درجه سانتی گراد است شما هم  200 درجه سانتی گراد  را انتخاب کنید.
  • حالا کلید start را بزنید.

به این صورت پیش گرمایش انجام می شود.

  • وقتی دما به 200 درجه برسد مایکروویو بوق های کوتاه می زند که به این صورت به شما هشدار می دهد.
  • شیرینی یا کیک را داخل دستگاه و بر روی سه پایه کوتاه بگذارید و زمان لازم را انتخاب کنید.
  • بعد start را بزنید.
  • بعد از اتمام زمان، مایکروویو خاموش می شود و شما می توانید کیک یا شیرینی را خــارج کنید.
  • از دست پخت خود لذت ببرید???

مزایای پخت کیک با مایکروویو از طریق عملکرد کانوکشن

پخت کیک با مایکروویو در درجه اول به زمان کمتری نیاز دارد و علاوه بر این، برنامه های متعدد پخت انواع غذاها را پوشش خواهد داد؛ سنسورهای متعدد تعبیه شده در داخل مایکروویو نیز از پخت غذا بودن سوختگی جلوگیری خواهد کرد. به سایر مزایای مایکروویو در ادامه اشاره خواهیم کرد.

دمای ثابت و پخش یکنواخت گرما

سیستم کانوکشن، به کمک فن و از طریق حفره‌های موجود در دستگاه، هوای گرم را به‌ طور یکنواخت به حرکت در می‌آورد و دما را در طول مدت پخت، ثابت نگه می‌دارد. این دو عامل تأثیر زیادی بر کیفیت، شکل ظاهری و مزه کیک دارند.

غذایی سالم و کم چرب

استفاده از روغن در غذا ها به حداقل خواهد رسید که به دنبال آن غذایی کم چرب و رژیمی خواهیم داشت. از طرفی مایکروویو در سیب زمینی آکریل آمید تولید نمی کند که به عنوان یک سرطان زا از آن یاد می شود. البته پخت کوتاه مدت نیز مانع از بین رفتن مواد مغذی موجود در غذا ها می شود.

صرفه جویی در مصرف انرژی و منابع غذایی

پخت سریع و کوتاه مدت مواد غذایی تا حدی از مصرف انرژی می کاهد به طور مثال در صورت پخت یا گرم کردن مجدد مقدار کمی از غذا ، انرژی کمتری نسبت به اجاق گاز مورد استفاده قرار می گیرد؛ از آن سو به جای استفاده از چندین انرژی تجدیدناپذیر فقط از برق استفاده خواهد شد. قابلیت یخ زدایی مایکروویو نیز می تواند موجب صرفه جویی در آب و زمان کاربران شود.

پخت یکنواخت کیک‌ها

در فرهای معمولی گازی، به دلیل عدم وجود سیستم گردش هوا، گرما فقط از طریق شعله و از پایین ایجاد می‌شود. در این فرها، موادی که سمت شعله و یا در کنار دیواره‌ها قرار دارند زودتر از مواد مرکز، آماده می‌شوند؛ اما در دستگاه‌های مایکروفر و مایکروویو و سولاردم، به دلیل جریان یکسان گرما، پخت کیک به‌طور یکنواخت انجام می‌شود و نیاز به جابه‌جا کردن سینی فر نیست.

در صورت استفاده از روش پخت کیک با مایکروویو ، به دلیل اینکه اشعه از مرکز مواد شروع به گرم کردن می‌کند، این احتمال وجود دارد که وسط کیک پف‌کرده و زودتر از کناره‌های آن به مرحله پخت برسد.

پخت کیک با مایکروویو ال جی

پخت کیک با مایکروویو سامسونگ

پخت کیک با مایکروویو پاناسونیک

پخت کیک با مایکروویو دوو

  • غذا در كنار طبخ بهتر از شكل و رنگ ظاهری بهتری برخوردار شود.
  • بتوان بطور دلخواه ميزان برشته شدن غذا را در ضمن حفظ طعم مطبوع تعيين كرد.
  • با انواع سليقه ها و ذائقه ها بتوان در كمترين زمان ممكن حالت پخت مناسب تركيبی را انتخاب كرد.

مشخصات فنی مایکروویو دوو 

  • سيستم های پخت شامل مايكروويو ، گريل ، كانوكشن ، تركيبی
  • سيستم تابش چند جهته امواج (C.R.S)
  • قابليت برنامه ريزی به شش زبان
  • حافظه پخت
  • دكمه تك لمسی پخت كيك
  • 10 سطح مختلف انرژی مايكروويو
  • منوی پخت اتوماتيك
  • جداره داخلی استيل ضد زنگ

پخت کیک با مایکروویو کنوود

مایکروویو کنوود KENWOOD با توان 700 وات مجهز به منوی پخت و پز اتوماتیک می باشد. فقط کافی است نوع غذایی را که می خواهید بپزید و نیز وزن غذا را مشخص کنید. با استفاده از دکمه وزن، وزن مواد غذایی داخل ماکروویو را تنظیم کنید تا نتیجه بهینه در پخت حاصل گردد. با استفاده از دکمه چرخان به آسانی می توان هر کدام از برنامه های پخت را انتخاب کرد.

برای پخت کیک با مایکروویو از دکمه کانوکشن استفاده می شود. مایکروویو را از قبل گرم کنید (پیش گرمایش) و قالب کیک را روی سه پایه گذاشته و درجه حرارت آن 30 تا 40 درجه کمتر از فر می باشد. بهتر است سه پایه بلند را روی سه پایه کوتاه گذاشته و یک سینی فلزی روی آن بگذاریم که کیک نسوزد.

برای پخت کیک معمولا دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 50 دقیقه لازم است.

پخت کیک با مایکروویو شارپ

برای پخت کیک با استفاده از سولاردم ابتدا توسط پیش گرمایش سولاردام را گرم کنید.

برای پیش گرمایش باید کانوکشن را انتخاب کرده و سپس اینتر را فشار دهید و بدون دادن زمان کلید استارت را بزنید. زمانیکه دستگاه به دمای مورد نظر برسد با صدای بوق، رسیدن به دمای مورد نظر را به شما اعلام خواهد کرد. پس از پیش گرمایش، در حالت کانوکشن دما را بر روی 180 درجه قرار داده و به مدت 20 دقیقه قالب را بر روی سه پایه کوتاه قرار دهید تا کیک پخته شود.

نکته 1 : در منوی کانوکشن حتما باید از سه پایه کوتاه استفاده کرد تا در چنین شرایطی زیر کیک نیز پخته شود.

نکته 2 : بهترین زمان برای پخت بسیاری از کیک ها در سولاردم دمای 160 تا 165 درجه می باشد.

پخت کیک با توستر

پخت کیک با مایکروفر

مایکروفر و سولاردام جزو وسایلی هستند که با استفاده از اشعه در مدت‌زمان کوتاهی غذا را می پزند. مایکروفر به کمک فرکانس بالای امواج الکترومغناطیسی، مولکول‌های آب موجود در غذا را به جریان می‌اندازد و غذا را بسیار سریع‌تر از اجاق‌گاز آماده می‌کند. و سولاردام نیز تکنولوژی ابداعی شرکت ال‌جی، ترکیبی از ماکروویو و امواج گرمایشی نوری است.

پخت کیک با روش خانگی

این نوع روش پخت را برای افرادی قرار دادیم که از دستگاه های گفته شده در بالا استفاده نمی کنند.

امیدواریم که این مطلب پخت کیک با مایکروویو ، برای شما مفید بوده باشد. در پایین نظرات و سوالات خود را در مورد این مطلب رادیدگاه و تجربیات شما برای ما ارزشمند است!

شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله راهنمای استفاده از ماکروفر پاناسونیک به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.

یکی از وسایل پر استفاده در آشپزخانه ها که لذت آشپزی را برای ما در حداقل مدت زمان به ارمغان آورده اند ماکروفر ها هستند که پس از استقبال مردم از این دستگاه ها شرکت های زیادی اقدام به تولید ماکروفر نمودند یکی از این شرکت ها پاناسونیک میباشد اگر شما نیز به تازگی اقدام به خرید یک ماکروفر از این برند نموده اید برای اطلاع از نحوه استفاده از آن با ما در راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک همراه باشید:

کاربران گرامی؛ در صورت عدم دسترسی به دفترچه راهنمای ماکروفر پاناسونیک می توانید می توانید با همراهی متخصصین در این مقاله از راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک بهره مند شوید.

انتخاب محل مناسب برای قرار دادن ماکروفر پاناسونیک

با یک انتخاب درست برای محل قرار دادن ماکروفر خود میتوانید زمینه را برای کارکرد بهتر این دستگاه فراهم نمایید از این رو در ادامه طبق راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک به بررسی این محل میپردازیم:

  • سعی کنید محلی که برای ماکروفر خود در نظر میگیرید مکانی دور از اجاق گاز و یا کپسول باشد.
  • بهتر است این دستگاه را روی کابینت و یا پیشخوان محل خود قرار دهید و از قرار دادن ماکروفر روی سطح لق خودداری نمایید.
  • در انتخاب محل مناسب برای قرار دادن ماکروفر پاناسونیک به این نکته توجه داشته باشید که دستگاه شما در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار نداشته باشد.

نحوه نصب و راه انداری ماکروفر پاناسونیک

بعد از قرار دادن ماکروفر در محل خود بهتر باید برای راه اندازی این دستگاه ها اقدام نمایید در ادامه به بررسی نحوه نصب و راه اندازی ماکروفر پاناسونیک برای شما عزیزان میپردازیم:

  • در ابتدا باید قطعات داخلی ماکروفر خود را در آن قرار دهید به این منظور باید سینی وسط و سه پایه فلزی دستگاه را در مکان خود درون ماکروفر قرار دهید.
  • بر روی دیواره های ماکروفر شما دریچه هایی وجود دارد که همیشه باید باز باشد طبق راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک در صورت مشاهده بسته بودن این دریچه ها برای باز کردن آنها اقدام نمایید.
  • در مرحله آخر برای اتصال دستگاه خود به برق باید از یک محافظ استفاده نمایید.

نحوه صحیح استفاده از ماکروفر پاناسونیک

برای کارکرد بهتر و رضایت مندی بیشتر شما از ماکروفر خود باید نحوه صحیح استفاده از آنها را به خوبی بدانید برای این کار در ادامه به بررسی نحوه صحیح استفاده از ماکروفر پاناسونیک برای شما عزیزان میپردازیم:

  • برای گرم کردن و طبخ غذا در ماکروفر بهتر است از ظروف شیشه ای و یا سرامیکی استفاده نمایید و از قرار دادن ظروف فلزی درون ماکروفر خودداری نمایید.
  • برای بیرون آوردن ظروف حتما از دستگیره استفاده نمایید.
  • سعی کنید در حین کار ماکروفر خود درب آن را باز نکنید.
  • طبق دفترچه راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک به این نکته توجه داشته باشید که غذاهای کنسروی و تخم مرغ را نباید درون ماکروفر قرار دهید.

معرفی دکمه ها و کلیدهای ماکروفر پاناسونیک

برای استفاده درست از ماکروفر ها شما باید معنا ونحوه کارکرد هر کدام از دکمه های آن را بدانید به این منظور در ادامه به معرفی دکمه ها و کلیدهای ماکروفر پاناسونیک برای شما میپردازیم:

دکمه های ماکروفر پاناسونیک  معنا و عملکرد دکمه های دستگاه
start شروع تنظیمات اعمال شده
stop/reset لغو دستور و قطع فعالیت دستگاه
clock تعیین زمان
fan تغییر هوای درون ماکروفر
grill گریل کردن مواد غذایی
melt and soften نرم کردن غذا
keep warm گرم نگه داشتن غذا
turbo defrost یخ زدایی سریع مواد غذایی

استفاده از برنامه های پخت در ماکروفر پاناسونیک

برای بدست آوردن نتیجه دلخواه از پاناسونیک باید بتوانید از برنامه های آن به درستی استفاده نمایید به این منظور در ادامه به نحوه استفاده از برنامه های پخت ماکروفر پاناسونیک میپردازیم:

  • برنامه ای که در قسمت بالای این کنترل پنل وجود دارد و با کلمه keep warm نمایش داده شده است در صورت استفاده غذا را تا 30 دقیقه بعد از اتمام فرآیند نیز گرم نگه میدارد.
  • از برنامه turbo defrost برای یخ زدایی سریع مواد غذایی استفاده میشود.
  • برنامه melt and soften برای نرم کردن غذا استفاده میشود.
  • از برنامه grill طبق راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک برای گریل کردن مواد غذایی استفاده میشود.

نحوه گرم کردن مواد غذایی مختلف در مایکروفر پاناسونیک

شما به راحتی می توانید اقدام به گرم کردن غذا در مایکروفر پاناسونیک خود نمایید. برای انجام این کار دستورالعمل های زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا غذا را درون ظرف ریخته و بر روی سینی ماکروفر خود قرار دهید.
  • می توانید برای گرم نمودن مواد غذایی از برنامه micro استفاده نمایید.
  • در قدم اول با گرم کردن غذا به مدت یک دقیقه شروع کنید.
  • سپس ظرف را از مایکروفر خارج کرده و گرم شدن آن را بررسی کنید.
  • اگر غذا به اندازه کافی برای شما گرم نیست، آن را برای 30 ثانیه تا یک دقیقه دیگر بگذارید.
  • حرارت دادن غذا را در فواصل 30 ثانیه تا یک دقیقه ادامه دهید تا گرم شود.

نحوه استفاده از گریل ماکروفر پاناسونیک

گریل کردن نیز یکی دیگر از روش های طبخ است که این قابلیت در ماکروفرهای پاناسونیک نیز قرار داده شده است و به منظور اطلاع از نحوه استفاده از گریل ماکروفر پاناسونیک میتوانید مطابق با مراحل زیر اقدام نمایید:

  • در ابتدا باید مواد غذای را به صورت جدا گاه و تکه تکه روی سه پایه فلزی دستگاه خود قرار دهید.
  • پس از آن باید طبق دفترچه راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک اقدام به فشردن دکمه گریل بر روی این دستگاه نمایید.

آموزش پخت پیتزا در ماکروفر پاناسونیک

  • پیش از شروع پخت پیتزا و کیک یک دور با استفاده از قابلیت preheat مایکروفر را گرم نمایید.
  • پس از آن دکمه MICRO و CONVECTION را همزمان نگه دارید.
  • برای پخت پیتزا و کیک لازم است ظرف محتوی پیتزا و کیک را بر روی 3 پایه قرار دهید تا روی آن به خوبی برشته شود.

نحوه پخت کیک در ماکروفر پاناسونیک

برای پخت کیک میتوانید از ماکروفر پاناسونیک استفاده نمایید به این منظور در ادامه به بررسی نحوه پخت کیک در ماکروفر پاناسونیک میپردازیم:

  • در ابتدا برای گرم کردن فضای داخلی ماکروفر خود باید اقدام به فشردن دکمه Pre heat نمایید و پس از آن میتوانید ظرف محتویات کیک خود را بر روی سه پایه فلزی ماکروفر خود قرار دهید.
  • طبق راهنمای فارسی استفاده از مایکروفر پاناسونیک پس از آن اقدام به فشردن دکمه conv و بعد از آن تنظیمات دستور پخت کیک نمایید

مراحل پخت ماهی در ماکروفر پاناسونیک

برای اینکه بتوانید اقدام به پخت ماهی در ماکروفر پاناسونیک خود نمایید، باید مراحلی را دنبال کنید که در ادامه این مراحل را بیان کرده ایم:

  • ماهی در یک ظرف کم عمق مناسب مایکروفر قرار دهید و روی آن را با فلفل دلمه ای ورقه شده بپوشانید.
  • فیله های ماهی را روی آن قرار دهید. روی ماهی سس بریزید.
  • به مدت 2 دقیقه ماهی در مایکروفر قرار دهید.
  • سپس هر بار 2 دقیقه این کار را تکرار کنید تا ماهی کاملا پخته شود.

چه ظروفی قابلیت استفاده در مایکروفر پاناسونیک را دارند؟

گاهی اوقات تشخیص اینکه کدام ظرف در مایکروفر ایمن است یا خیر دشوار است. راهنمای ما می تواند به شما کمک کند تعیین کنید که آیا ظرف شما برای مایکروویو مناسب است یا خیر.

  • ظروف شیشه ای و سرامیکی معمولا برای استفاده در مایکروفر ایمن هستند.
  • استثنائات دیگر شامل مواردی مانند کریستال و برخی سفال های دست ساز است.
  • برخی از پلاستیک ها برای استفاده در دستگاه مایکروویو ایمن هستند، اما همه آن ها اینطور نیستند.
  • بشقاب های کاغذی ساده را می توان در ماکروفر قرار داد، اما برخی از ظروف یکبار مصرف در واقع با لایه نازکی از پلاستیک پوشانده شده اند که برای این دستگاه مناسب نیستند.

نحوه تمیز کردن ماکروفر پاناسونیک

ماکروفر ها فضایی هستند که مواد غذایی و خوراکی ما درون آن قرار میگیرد از این رو نظافت و تمیزی این محل با سلامت ما رابطه مستقیم دارد و همانطور که در راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک نیز به آن اشاره شده است باید به این کار به صورت درست و اصولی اقدام کنید برای انجام اینکار میتوانید مطابق با مراحل زیر پیش روید:

  • برای تمیز کردن فضای داخلی ماکروفر خود میتواندی مقداری آب لیمو را در آب حل کرده و به کمک یک اسفنج نرم برای تمیز کردن فضای داخلی ماکروفر خود از آن استفاده نمایید.
  • بهتر است برای تمیز کردن شیشه جلویی ماکروفر خود از یک دستمال نرم و محلول شیشه پاک کن استفاده نمایید.
  • برای اطلاع از نحوه تمیز کردن ماکروفر پاناسونیک در مورد سینی و سه پایه آن در صورت چربی زیاد میتوانید آنها را بیرون آورده و پس از شست و شو در محل خود قرار دهید.
  • همچنین برای تمیز کردن بدنه دستگاه خود میتوانید از یک دستمال نمدار استفاده نمایید.

چگونه بوی بد ماکروفر پاناسونیک را برطرف نماییم؟

در ادامه به بیان یک راهکار مناسب جهت رفع هرگونه بوی بد و نامطبوع از ماکروفر پاناسونیک شما خواهیم پرداخت:

  • ابتدا آب را به همراه یک لیمو ترش داخل یک فنجان مخصوص برای ماکروفر بریزید.
  • سپس ظرف را درون دستگاه قرار داده و مایکروفر را روشن کنید و به مدت زمان سه دقیقه اجازه دهید کار کند.
  • پس از خاموش شدن دستگاه اجازه دهید فنجان در مایکروفر باقی بماند تا بوی بد درون آن را رفع کند.

راه های افزایش طول عمر ماکروفر پاناسونیک

قطعا شما در هنگام خرید یک ماکروفر این توقع را دارید که بتوانید سال های زیادی از این دستگاه استفاده نمایید اما این موضوع مستلزم رعایت یک سری نکات است که در راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک برای شما آورده ایم :

  • استفاده از دفترچه راهنما یکی از راه های افزایش طول عمر ماکروفر پاناسونیک میباشد.
  • همچنین انتخاب یک محل مناسب برای قرار دادن ماکروفر نیز یکی دیگر از این موارد میباشد.
  • نظافت به موقع و اصولی نیز میتواند باعث شما و بهبود کارایی آن گردد.

بررسی کلی راهنمای استفاده ادیدگاه و تجربیات شما برای ما ارزشمند است!

شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای مقاله نحوه پخت کیک در ماکروفر به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران آی پی امداد و دیگر کاربران بپردازید.

مقاله نحوه پخت کیک در ماکروفر به شما آموزش می دهد که چگونه به راحتی و بدون نیاز به فر انواع کیک ها را با مایکروفر در منزل بپزید و لحظات خوشی را برای خود و خانواده تان رقم بزنید. در این مطلب از مجموعه آی پی امداد، طرز تهیه کیک در ماکروفر، پخت کیک در مایکروفر بدون کانوکشن و با استفاده از دکمه کانوکشن، زمان و دمای پخت کیک در مایکروفر و حل برخی از مشکلات از جمله خشک شدن و سفت شدن کیک در مایکروویو به طور کامل توضیح داده شده است.

کاربران گرامی، هرگونه سوال در زمینه نحوه پخت کیک در ماکروفر را در قسمت دیدگاه های همین مقاله و یا بخش پرسش و پاسخ با کارشناسان در میان بگذارید.

خدمات آی پی امداد: اگر با طرز تهیه کیک در مایکروفر آشنایی ندارید می توانید نکات گفته شده توسط نمایندگی  را دنبال کنید.

خلاصه ای از طریقه پخت کیک در ماکروفر

کاربران گرامی آی پی امداد، در صورتی که زمان زیادی برای مطالعه کل مقاله ندارید، کافیست جدول زیر را در رابطه با روش تهیه کیک در مایکروفر مطالعه فرمایید.

سوالات در مورد طرز پخت کیک در مایکروویو پاسخ
مراحل پخت کیک در ماکروفر چیست؟
  • ابتدا مایکروویو را پیش از قرار دادن مواد داخل آن گرم کنید.
  • سه پایه بلند فلزی را داخل ماکروفر قرار دهید.
  • دکمه کانوکشن (convection / conv) مایکرویو را بزنید.
  • درجه دما را به کمک ولوم دمای روی ماکروویو تنظیم نمایید.
  • دکمه استارت را بزنید تا به دمای دلخواه برسد.
  • پس از آن مجدد دکمه convection را فشار دهید.
  • دما مورد نظر را با ولوم تنظیم دما، مشخص کرده و سپس دکمه start را فشار دهید.
نحوه تنظیم دما مایکروفر برای پخت کیک
  • پیش از آنکه کیک را در ماکروفر قرار دهید، یکبار درجه مایکروویو برای پخت کیک را بر روی 180 درجه قرار دهید تا خوب گرم شود.
  • سپس مواد کیک را داخل ماکروویو قرار دهید و دمای مایکروفر برای کیک را روی 175 درجه تنظیم نمایید تا شروع به پخت کند.
مدت زمان پخت کیک در مایکروویو
  • در صورتی که قدرت ماکروفر روی 100 درصد باشد، پخت کیک بین 8 الی 9 دقیقه به طور می انجامد.
  • در صورت تعیین درجه و قدرت معمولی نیز پخت کیک معمولا از 14 الی 19 دقیقه طول می کشد.
از چه ظرفی برای پخت کیک در ماکروفر استفاده کنیم؟
  • از قرار دادن ظروف فلزی و استیل داخل ماکروفر باید پرهیز نمود.
  • برای پختن کیک و شیرینی در ماکروفر و مایکروویو بهتر است از قالب های سیلکونی استفاده نماید.
  • چنانچه از دکمه کانوکشن برای پخت کیک در سولاردوم، ماکروفر و مایکروویو استفاده می نمایید، میتوانید از قالب های استیل و سه پایه فلزی برای قرار دادن شیرینی های روی آن نیز استفاده نمایید.
فرق بین فر و مایکروفر در پختن کیک چیست؟
  • فرهای برقی و گازی به کمک المنت های گرمایی و هیتر، حرارت مورد نیاز برای پخت کیک را ایجاد می نمایند.
  • ماکروفر یا سولاردام یک المنت تابشی تعبیه شده است که می تواند موج های کوتاه الکترومغناطیسی را از خود منعکس نماید.
طرز تهیه کیک با کانوکشن مایکروویو پیش گرمایش:
  • ابتدا دکمه echo/stop را بفشارید.
  • سپس دکمه convection را فشارد دهید.
  • با فشردن دکمه انتخاب (select) مایکروفر به حالت پیش گرمایش میرود.
  • سپس دما را تنظیم نمایید.
  • دمای مناسب 180 درجه یا توان 60 درصد است.
  • دکمه start را فشار دهید.

پختن:

  • مطمئن شوید که خمیر شما به محض گرم شدن مایکروویو آماده باشد.
  • قالب کیک را بگذارید.
  • ماکروفر را روی حالت کانوکشن تنظیم کنید، دما را روی 180 درجه بگذارید.
  • اگر پخت کیک در فر 30 دقیقه طول بکشد، در حالت کانوکشن 7.5 دقیقه بیشتر طول نمی کشد.
  • بنابراین زمان خود را بر اساس آن تنظیم کنید.

خنک کردن:

  • بعد از آماده شدن کیک آن را از مایکروفر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود.
  • دکمه توقف (Stop) را فشار دهید و مطمئن شوید که مایکروویو را کاملا خاموش نکنید.
  • ماکروویو هنگام سرد شدن صدا ایجاد می کند.
  • وقتی صدا قطع شد به این معنی است که ماکروفر خنک شده است.
طرز پختن کیک در مایکروفر بدون کانوکشن
  • دما را مانند سایر حالت های پخت و پز تنظیم نمایید.
  • دقت کنید که به هیچ عنوان نمیتوان از ظروف استیل و فلزی در این حالت استفاده کرد.
  • تهیه کیک در حالت نرمال ماکروفر بین 5 الی 7 دقیقه طول خواهد کشید.
  • کیک را هر چند دقیقه یکبار بررسی نمایید که بدنه آن نسوخته و یا مغزش خام نمانده باشد.
  • ممکن است کیک در این حالت کمی خشک شود.
  • روی کیک را به کمک چنکال سوراخ نمایید و مقداری شربت شکری و یا شیر داخل اب بریزید تا نرم تر شود.
نحوه پختن کیک در سولاردوم
  • ابتدا باید به کمک پیش گرمایش اقدام به گرم کردن سولاردام خود نمایید.
  • برای پیش گرمایش دکمه کانوکشن را انتخاب کرده و بدون دادن زمان دکمه استارت را بزنید.
  • هنگامی که دستگاه به دمای مناسب برسد، صدای بوق خواهید شنید.
  • سپس در حالت کانوکشن دما را بر روی 180 درجه قرار داده و قلب را به مدت 20 دقیقه روی سه پایه قرار دهید.
  • بهترین زمان برای پخت انواع کیک 160 الی 165 درجه است.
  • در صورت استفاده از قالب سیلیکونی، دکمه Speed Auto cook را انتخاب نمایید.
  • پس از گذشت مدت زمان 14 دقیقه کیک شما آماده می باشد.
دلیل خشک شدن کیک در مایکروفر چیست؟
  • استفاده کم از مایعات
  • دمای بالا یا بسیار پایین به مدت طولانی
  • استفاده بیش از حد از آرد و بکینگ پودر
چرا کیک در مایکروویو سفت میشود؟
  • دمای مایکروفر برای کیک بیش از اندازه بالا باشد.
  • همچنین طولانی بودن مدت زمان پخت بدون کنترل منظم آن
  • عدم رطوبت کافی

طرز تهیه کیک در مایکروویو و مایکروفر

یکی از رایج ترین کاربردهای فر گازی در منازل پخت کیک است. اما امروزه مردم به دنبال طرز تهیه کیک در ماکروفر و مایکروویو هستند. پختن کیک در مایکروویو و سولاردام بسیار ساده و لذت بخش است. بسیاری از کاربران می پرسند چگونه می توان یک کیک را در مایکروویو یا سولاردام و بدون استفاده از اجاق گاز طبخ کرد. برای پخت کیک در ماکروفر، صرف نظر از برند، سامسونگ، ال جی یا بوش و … مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا مایکروفر را قبل از قرار دادن مواد داخل آن گرم کنید.
  • سه پایه فلزی بلند را در مایکروویو قرار دهید.
  • دکمه کانوکشن (convection) ماکروفر را فشار دهید.
  • دما را با استفاده از ولوم دما روی مایکروویو تنظیم کنید.

هنگام تنظیم دما، مطمئن شوید که دمای مایکروفر به صورت بازه ای باشد. توجه داشته باشید که اگر قرار است 175 درجه سانتیگراد انتخاب شود، درجه باید روی 170 یا 180 درجه تنظیم شود.

  • دکمه شروع (Start) را فشار دهید تا به دمای دلخواه برسید.
  • پس از آن، دوباره دکمه کانوکشن را فشار دهید.
  • دمای مورد نظر را با ولوم تنظیم دما مشخص کنید و سپس دکمه شروع را فشار دهید.

خدمات آی پی امداد: هنگام تنظیم دما ماکروفر برای پخت کیک به دستورالعمل پخت توجه کنید. تمامی جزئیات مربوطه توسط  مرکز آموزش داده شده است.

راهنمای تنظیم درجه مایکروفر برای پخت کیک

برای پخت کیک در ماکروفر دما را باید روی چه دمایی تنظیم کرد؟ پیش از تنظیمات مایکروفر برای پخت کیک دقت کنید که  پخت کیک در ماکروفر 2 مرحله دارد:

  • پیش گرمایش یا preheat
  • پخت کیک

پیش از آنکه کیک را در ماکروفر قرار دهید، یکبار درجه مایکروویو برای پخت کیک را بر روی 180 درجه قرار دهید تا خوب گرم شود. بعد از اینکه دما به 180 درجه سانتیگراد رسید، مواد کیک را در مایکروفر قرار دهید و دمای مایکروفر برای پختن کیک را روی 175 درجه تنظیم کنید تا پخت شروع شود. در این صورت کیک شما کاملا پخته می شود و به کمک کانوکشن تازه و اسفنجی می ماند.

خدمات آی پی امداد: اگر نحوه تنظیم دمای مایکروفر برای پخت کیک را نمیدانید و یا مایکروفتان با خرابی مواجه شده، از  کمک بخواهید.

راهنمای تعیین زمان پخت کیک در مایکروویو

یکی دیگر از مسائل مهم هنگام تهیه کیک در مایکروویو، دانستن زمان لازم برای پخت کیک در مایکروفر است.

  • اگر قدرت مایکروفر 100 درصد باشد زمان بین 8 تا 9 دقیقه تنظیم شود.
  • در صورت استفاده از توان معمولی، پخت کیک معمولا بین 14 تا 19 دقیقه زمان می برد.
  • بعد از پختن کیک در مایکروفر می توانید با قرار دادن خلال دندان در کیک از پخته شدن آن مطمئن شوید.
  • اگر کیک به خلال چسبید، آن را دوباره در مایکروویو قرار دهید و یک دقیقه بپزید.

مقایسه زمان و دمای پخت کیک در مایکروویو، کانوکشن و سولاردم

اگر شما هم به دنبال یافتن تنظیمات درست کردن کیک در مایکروویو خود هستید و نمی دانید چگونه این کار را انجام دهید، در اینجا آموزش روش پخت کیک در ماکروفر آورده شده است:

نوع ماکروفر برنامه پخت زمان پخت دمای پخت
ماکروفر کانوکشن convection 8 الی 9 دقیقه 180 درجه
ماکروفر معمولی preheat 5 الی 7 دقیقه 180 درجه
سولاردام convection 20 دقیقه 160 الی 165 درجه

تنظیمات مایکروفر برای پخت کیک های مختلف

به طور کلی می توانید با استفاده از مایکروفر کیک هایی با طعم های مختلف بپزید. در این قسمت قصد داریم راهنمای تنظیم مایکروفر برای کیک را بررسی کنیم.

نوع کیک سطح انرژی زمان پخت کیک در مایکروویو زمان توقف پخت (دقیقه)
کیک اسفنجی 5 5 الی 7 دقیقه 5
کیک گردویی 3 12 الی 19 دقیقه 5
کیک قهوه 3 15 الی 17 دقیقه 5
کیک آناناس 3 17 الی 19 دقیقه 5
کیک بادام 3 15 الی 17 دقیقه 5
کیک سیب 3 19 الی 21 دقیقه 5
شیرینی 3 12 الی 14 دقیقه 3

ظرف مناسب پخت کیک در مایکروفر

یک سوال بسیار مهم برای پختن کیک در مایکروفر این است که چه نوع ظرفی برای گذاشتن در مایکروفر مناسب است؟

  • اصولاً این نکته بسیار مهم است که باید از قرار دادن ظروف فلزی و استیل در داخل مایکروفر خودداری کنید.
  • برای پخت کیک و شیرینی در ماکروفر بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید.
  • اگر از دکمه کانوکشن برای پخت کیک در سولاردم، مایکروفر و مایکروویو استفاده می کنید، می توانید از قالب های استیل و سه پایه های فلزی نیز برای قرار دادن شیرینی روی آن استفاده کنید.

تفاوت پخت کیک در فر و مایکروویو

یکی از سوالاتی که ممکن است برای کاربران در زمینه طرز تهیه کیک در مایکروفر پیش بیاید، تفاوت پخت کیک در فر و مایکروفر است که به دلیل ساختار خاص این دو دستگاه است. به طور کلی فرهای برقی و گازی با کمک المنت ها و بخاری ها حرارت مورد نیاز برای پخت کیک را تولید می کنند و با کمک فن مخصوص این حرارت را به طور یکنواخت به قسمت های مختلف کیک پخش می کنند.فن تعبیه شده در فر کمک می کند تا گرما به راحتی به تمام قسمت های کیک برسد.

از سوی دیگر، برای پخت کیک در مایکروویو، مایکروویو یا سولاردام، یک عنصر تشعشعی تعبیه شده است که می تواند امواج الکترومغناطیسی کوتاه را منعکس کند. این اشعه ها باعث ارتعاش مولکول های آب موجود در غذا شده و در نتیجه گرمای لازم برای پخت کیک در مایکروویو را تامین می‌کند.

نحوه استفاده از دکمه کانوکشن convection برای پخت کیک در ماکروفر

در بسیاری از مایکروفرها و سولاردام های نسل جدید مانند ال جی، سامسونگ، کنوود، فلر و … دکمه کانوکشن وجود دارد که فرآیند پخت کیک در مایکروفر را ساده کرده است. فناوری نیز ویژگی هایی دارد که باعث می شود کیک در مایکروفر خشک و خام نباشد. در زیر به نحوه استفاده از دکمه کانوکشن برای تهیه کیک در مایکروفر در برندهای مختلف مانند سامسونگ، ال جی، دوو، پاناسونیک، بوش، فلر و غیره می پردازیم. استفاده از کانوکشن برای پخت کیک شامل سه مرحله اصلی است:

در ادامه با آی پی امداد همراه باشید تا به توضیح هریک از این مراحل بپردازیم.

پیش گرمایش در پختن کیک با برنامه کانوکشن

هوای خشک و داغ قابلیت کانوکشن باعث پخت بهتر و سریع تر کیک و پخت شیرینی در مایکروویو میباشد.

  • ابتدا دکمه echo/stop را بفشارید.
  • سپس دکمه convection را فشارد دهید.
  • با فشردن دکمه انتخاب (select) مایکروفر به حالت پیش گرمایش میرود.
  • سپس دما را تنظیم نمایید.
  • دمای مناسب 180 درجه یا توان 60 درصد است.
  • دکمه start را فشار دهید.

مرحله پختن استفاده از کانوکشن در مایکروفر

  • مطمئن شوید که خمیر شما به محض گرم شدن مایکروفر آماده است، زیرا مایکروویو فقط 10 دقیقه آن حرارت را نگه می دارد.
  • زمانی که قالب کیک را داخل آن قرار دادید، باید دوباره تمام مراحل را طی کنید.
  • ماکروفر را روی حالت کانوکشن قرار دهید، دما را روی 180 درجه تنظیم کنید.
  • به یاد داشته باشید که هنگام استفاده از کانوکشن مایکروفر، زمان پخت تا 25٪ کاهش می یابد.
  • به عنوان مثال، اگر پخت کیک در فر 30 دقیقه طول بکشد، در حالت کانوکشن بیش از 7.5 دقیقه طول نمی کشد.
  • بنابراین زمان خود را بر اساس آن تنظیم کنید.

خنک کردن کیک و ماکروفر پس از آماده شدن

  • بعد از آماده شدن کیک آن را از مایکروفر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود.
  • دکمه توقف (Stop) را فشار دهید و ماکروفر را به طور کامل خاموش نکنید.
  • مایکروویو وقتی خنک می شود صدایی تولید می کند.
  • وقتی صدا قطع شد به این معنی است که ماکروویو خنک شده است.

مزایای کانوکشن convection برای پخت کیک در ماکروفر ال جی، سامسونگ و

دکمه کانوکشن در مایکروفرهای نسل جدید ال جی، سامسونگ، فلر، کنوود، پاناسونیک، دوو و … برای پخت کیک در ماکروفر ال جی امکانات و مزایایی را در اختیار شما قرار می دهد که دو مورد از مهمترین آنها عبارتند از:

  1. گرما را به صورت یکنواخت با دمای ثابت پخش میکند.
  2. کیک و شیرینی به صورت یکنواخت پخته میشود.

این دو ویژگی به شما کمک می کند تا کیک را در مایکروویو خود بپزید بدون اینکه نگران خامی وسط کیک یا سوختن روی آن باشید. همین جریان حرارت و حرکت چرخشی آن باعث می شود تا تمام قسمت های کیک و شیرینی به طور همزمان پخته شوند. شاید بپرسید که مایکروویو یا سولاردم ما دکمه کانوکشن ندارد، آیا نمی توان بدون استفاده از کانوکشن کیک یا شیرینی در مایکروفر درست کرد؟ برای پاسخ به این سوال مقاله پخت کیک در مایکروفر بدون کانوکشن را ادامه دهید.

خدمات آی پی امداد: اگر با خرابی دکمه کانوکشن در ماکروفر مواجه شدید برای  تیم مجرب آی پی امداد بهترین انتخاب است.

نحوه پخت کیک در مایکروویو بدون کانوکشن

در آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی در مایکروویو بدون کانوکشن می توانید از حالت حرارت معمولی مایکروفر استفاده کنید.

  • برای این کار، فقط دما را مانند سایر حالت های پخت تنظیم کنید.
  • لطفا توجه داشته باشید که در این شرایط نمی توان از ظروف استیل و فلزی استفاده کرد.
  • آماده سازی کیک در حالت معمولی مایکروویو بین 5 تا 7 دقیقه زمان می برد.
  • هر چند دقیقه یکبار کیک را چک کنید تا مطمئن شوید که روی آن نسوخته است یا مغز آن خام نیست.
  • در این حالت ممکن است کیک کمی خشک شود.
  • با چنگال روی کیک را سوراخ کنید و مقداری شربت شکر یا شیر در آب بریزید تا نرم شود.

خدمات آی پی امداد: قطعا میدانید که به راحتی می توانید در ماکروفر کیک بپزید. نمایندگی  بهترین راهکارها را در این زمینه به شما ارائه میکند.

راهنمای پخت کیک با سولاردام

برای پخت کیک در سولاردام خود باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا باید سولاردام خود را با کمک پیش گرمایش، گرم کنید.
  • دکمه کانوکشن (Convection) را برای پیش گرمایش انتخاب کنید و دکمه شروع (Start) را بلافاصله فشار دهید.
  • هنگامی که دستگاه به دمای مناسب رسید صدای بوق را می شنوید.
  • سپس در حالت کانوکشن دما را روی 180 درجه تنظیم کرده و قالب را به مدت 20 دقیقه روی سه پایه قرار دهید.
  • بهترین زمان برای پخت انواع کیک ها دمای 160 تا 165 درجه است.
  • اگر از قالب سیلیکونی استفاده می کنید، دکمه Speed ​​Auto Cook را انتخاب کنید.
  • بعد از 14 دقیقه کیک شما آماده است.

مشکلات مرسوم در زمان تهیه کیک در ماکروفر

پختن کیک در مایکروویو نیز همیشه با مشکلاتی مواجه است که برای رفع آنها باید به برخی نکات مهم توجه کرد. در ادامه این قسمت به برخی از مشکلات پخت کیک در مایکروفر و نحوه رفع آن توسط کارشناس گروه آی پی امداد اشاره می کنیم. این مشکلات عبارتند از:

  1. خشک شدن کیک
  2. سفت شدن کیک
  3. نکات مهم برای پخت سریع

در ادامه کارشناسان آی پی امداد به توضیح هریک از این موارد میپردازند.

علت خشک شدن کیک در مایکروفر

یکی از مشکلاتی که معمولا افراد هنگام پخت کیک با مایکروویو با آن مواجه می شوند، خشک شدن کیک است که می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. اگر شما نیز در دستگاه خود با این مشکل مواجه شده اید، نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • یکی از دلایل خشک شدن کیک در مایکروفر استفاده کم از مایعات است.
  • ممکن است برای مدت طولانی از دمای بالا یا بسیار پایین برای پخت کیک در مایکروویو استفاده کرده باشید.
  • استفاده زیاد از آرد و بکینگ پودر باعث خشک شدن کیک شما می شود.
  • برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است دستور پخت کیک در مایکروفر را بخوانید و دمای پخت را به طور مناسب تنظیم کنید.

علت سفت شدن کیک در مایکروویو

گاهی اوقات پس از اتمام مدت زمان پختن کیک در ماکروفر و خارج کردن کیک از دستگاه، با بافت سفت کیک مواجه می شوید که عوامل مختلفی باعث آن می شود:

  • دمای مایکروویو ممکن است برای کیک خیلی بالا باشد.
  • همچنین زمان پخت طولانی بدون کنترل منظم نیز باعث این مشکل می شود.
  • اگر کیکی با بافت نرم می خواهید باید به رطوبت مناسب کیک توجه کنید.

نکاتی جهت پخت سریع کیک در مایکروفر

برای درست کردن کیک در مایکروفر باید به برخی از بایدها و نبایدها توجه کرد تا آسیبی به دستگاه وارد نشود. برای این منظور باید نکات زیر رعایت شود:

  • همیشه قبل از پخت و پز در مایکروویو دکمه “echo/stop” را فشار دهید.
  • اگر از حالت گرمایش معمولی استفاده می کنید، حتما از ظروف مایکروفر استفاده کنید.
  • اگر در حالت کانوکشن هستید، استفاده از قالب های آلومینیومی کیک و قالب هاب کاپ کیک اشکالی ندارد.
  • هنگام استفاده از حالت کانوکشن در مایکروفر برای تهیه کیک، هرگز مرحله پیش گرمایش (Preheating) را نادیده نگیرید.
  • خمیر خود را بلافاصله پس از اتمام پیش گرمایش آماده کنید، در غیر این صورت تمام حرارت را از دست خواهید داد.
  • قبل از خاموش کردن مایکروویو اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

نتیجه گیری از نحوه درست کردن کیک در ماکروفر

در این مقاله با 0 تا 100 نحوه پخت کیک با مایکروویو آشنا شدیم. دیدیم که تنظیم زمان و دمای مایکروفر برای پختن کیک به چه صورت است و تنظیمات انواع مختلف مایکروفر را برای تهیه کیک را شناختیم. همچنین با برنامه های مثل کانوکشن برای پختن کیک در ماکروفر آشنا شدیم و دیدیم که تا چه اندازه میتواند کمک کننده باشد. در انتها نیز به برخی از مشکلات رایج در حین پختن کیک در ماکروویو پرداختیم. تعمیر ماکروفر در شرکت ما به عنوان یکی از بزرگترین تعمیرگاه های لوازم خانگی، خدمات را انجام می‌دهد.

ز ماکروفر پاناسونیک

استفاده درست و اصولی از یک دستگاه سبب میگردد تا شما بتوانید سال های بیشتری از دستگاه خود استفاده نمایید به این منظور میتوانید این مراحل را از راهنمای فارسی استفاده از ماکروفر پاناسونیک که در مقاله بالا برای شما آوردیم بیاموزید.