عمومیکسب و کارهای برتر روز

آیا با مایکروفر میشه کیک درست کرد؟

در سالهای اخیر با توجه به کوچکتر شدن فضای آشپزخانه، اکثر افراد میلی برای تهیه اجاق فرگاز با حجم بزرگ را ندارند، و بجای آن از مایکروفر یا سولاردام که به مراتب کوچکتر از فرگاز هست استفاده می کنند، اما جالب است بدانید که ماکروفر و سولاردام بهترین جایگزین، حتی با آیتم های بیشتر برای پخت کیک نسبت به فرگاز هستند، در این مقاله نکات استفاده و طرز تهیه کیک با مایکروفر را آموزش خواهیم داد، تنها کافیست تا آخر مقاله با ما همراه باشید:

طرز کار با پخت کیک در ماکروفر

  • در ابتدای کار و قبل از قرادادن کیک، ماکروفر را گرم کنید.
  • سپس سه پایه فلزی را درون مایکروفر بگذارید. (برای اینکه زیر کیک هم در معرض بهتر دما قرار گیرد)
  • دکمه کانوکشن در مایکروفر را فشار دهید (کاربرد آن برای مغز پخت شدن کیک است، بدون اینکه دیواره های کیک سوخته شود).
  • درجه دما را در ماکروفر مشخص کنید (جهت پخت کیک، 180 درجه پیشنهاد می شود)
  • مواد کیک که از قبل درست کردید را در ظرف مناسب بگذارید. (به هیچ عنوان از ظروف فلزی استفاده نکنید)
  • زمان پخت کیک باید روی 30 دقیقه باشد.
  • در این مرحله دوباره دکمه کالوکشن را فشار دهید.
  • دکمه Start دستگاه را فشار دهید تا پخت کیک شروع شود.

دو نکته بسیار مهم برای استفاده از مایکروفر:

  • جهت پخت کیک با مایکروفر از ظروف فلزی استفاده نکنید و بجای آن از ظروف سیلیکونی استفاده نمایید.
  • جهت پخت کیک دما باید روی 180درجه باشد.

ویژگی های پخت مایکروویو با کانوکشن

بیشتر  دستگاه های  مایکروفر از جمله ال جی، سامسونگ، پاناسونیک، کنوود، دلونگی و.. دارای سیستم کانوکشن برای  پخت هستند هستند. این نوع سیستم نسبت به مایکروویو معمولی قابلیت های بیشتری را برای پخت و پز فراهم می کند و با انتقال حرارت به غذا باعث پخت سریعتر آن می شود و در عین حال خواص، آن به طور کامل حفظ می شود.

با استفاده از  مایکروویو می توانید انواع غذاها و همچنین کیک هایی با بهترین کیفیت را طبخ کنید. قابلیت حرکت مولوکول ها هنگام پخت کیک باعث می شود که مغز کیک بدون خشک شدن یا برشته شدن کناره های کیک، انجام گیرد.

پس به طور خلاصه دستگاه های دارای کانوکشن دارای:

  • گرما به صورت یکپارچه در محیط دستگاه پخش میشود که به این معنی است که تمام غذا یکدست پخته می شود.
  • غذای شما مغز پخت خواهد شد.
  • این دکمه به طور ویژه با توجه به قابلیت ها ی گفته شده برای پخت کیک بسیار عالی است از از سوخته شده بیرون کیک و خام بودن مغز کیک جلوگیری کند.

پخت کیک بدون دکمه کانوکشن convection

پخت کیک در ماکروفرهای بدون دکمه کانوکشن نیز امکان پذیر است، اما مایکروفرهای معمولی تنظیم دما ندارند و تنها سطح قدرت آن را می توان تنظیم کرد که این تظنیم قدرت در انواع ماکروفرها متفاوت است

در بعضی مایکروفر ها به صورت در صدی از 10 درصد تا 100 درصد

در بعضی مایکروفر ها به صورت شماره ای از 10 تا 100

در بعضی مایکروفرها هم به صورت قدرت کم، نرمال و بسیار زیاد ممکن است باشد که تفاوت خاصی ندارند، حال با توجه به مطالب گفته شده به صورت زیر کیک را پخت می کنیم:

ابتدا مواد اولیه کیک را آماده کرده و داخل مایکروفر بریزید. ظرف را در مایکروفر قرار دهید، سطح انرژی را روی 100 درصد قدرت کامل تنظیم کنید و فشار دهید تا پخت کیک شروع شود. پخت کیک با بالاترین قدرت مایکروفر حدود 10 دقیقه طول می کشد. در پایان زمان پخت برای عدم خشک شدن کیک، با فرو بردن یک خلال دندان یا چنگال در کیک، مطمئن شوید که پخته شده است.

اگر خلال دندان بدون اینکه کمی بچسبد از خمیر خارج شود کیک کاملا پخته شده است. اما اگر قسمتی از کیک به خلال دندان چسبید، آن را در مایکروفر برگردانید و دوباره برای یک دقیقه بپزید. به این ترتیب می توانید کیک را در مایکروویو معمولی بدون کانوکشن بپزید.

دو عیب در پخت کیک با مایکروفرهای معمولی:

  • نداشتن درجه تنظیم دما
  • خشک کردن کیک (که راه حل آن نیز بیان شد)

جمع بندی:

در این مقاله نکته های لازم برای پخت کیک با ماکروفر گفته شد، به صورت خلاصه باید:

  • از ظروف استاندارد برای ماکروفر استفاده نمایید.
  • دمای 180 درجه و زمان 30 دقیقه را انتخاب نمایید.
  • از سه پایه برای پخت کیک استفاده نمایید.
  • با استفاده از کانوکشن پخت بسیار بهتری داشته باشید.

تماس با ما

تعمیرات آراسرویس، ارائه دهنده خدمات تعمیرات تخصصی ماکروفر با بیش از یک دهه است، جهت تعمیر مایکروفر ال جی ، تعمیر ماکروفر سامسونگ و تعمیر ماکروفر پاناسونیک با ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید